Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir yerli oyuncu bu paraları yapmaz, altında ezilirler, bizim aynı mantık, altyapı ve gelişime açık yerli ve gençlere yonelmemiz lazım. Kerem Barış bunun en önemli örneği Yunus altyapın ın örneği, bu sene bile 4 5 tane yerli oyuncu aldık şuan yok gibi dursalarda sezon içinde çıkış bekliyorum bu isimlerden üstelik Arda var mı 20€luk oyuncu, yerli bir isme bonservis ve 4-5€ maaş vermek intihar, asla elden çıkaramazsın.

Halen transfer yok istifa edin defolun be

Hatip kaleci alacaksa hiç alınmaması taraftarıyım günayla idare ederiz yeterli, şu herifi nasıl gönderebiliriz taraftarlar olarak istemiyoruz kardeşim ya adamın varlığı rahatsız ediyor beni.

Kaleci Viktor biraz ezbere gömülüyor gibi.. 23-24 Libertodoreste iyi performans vermişti. Tabii siz çıtayı Donnarumma , Ederson seviyelerine çıkarırsanız tepki olacaktır. Ama bence kötü kaleci değil.

kerem i malesef taraftar olarak kovduk sadece. yönetim ve teknik ekip olarak tutmaya calıstık. ekipte dünya starları varken kariyerini gs de yapmıs bi topcuya fazla insiyatif gösteirldi. yok duygusalmıs, yok yerliymiş. bu büyük yanlıştı. duygusu görüldüğü üzerine rakamlardan oluşuyor. yoksa ben avrupaya gitmek istiyorum diyen bir adam 1 senede dönmez. yapamıyor görüldüğü üzere. çünkü adamda vizyon yok, karakter yok. bayadır böyle nefret simgesi olusmamıstı iyi oldu eğer gerçekleşirse transferi. orada yediği her ıslıkta gs maç kazanmışcasına sevineceğim. yaşandı, yaşanacak.
o soyunma odasında formaya ettiği laftan sonra bize gelmesini de istemem. zaten bizdeyken gitsin diyenlerdenim. ne kadar iyi topcu olursa olsun karakter meselesi bu o olmadığı tüm ambiansı bozar. bunda da o potansiyel vardı.
Bu yoruma katılırım ama neden gidiyor diyenleri anlamıyorum sadece. Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyen adamlarında bizde top oynadıklarını unutmamak lazım. Giderse kendisi bilir. Galatasaraylı Kerem değil sadece Kerem olarak anılmak istiyorsa da kendi bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt