Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekmeği kabımızdan yiyip suratımıza pislemeye çalışan allahsızlar, sonunuz Acun gibi olacak
Olmuyor be, ha şimdi belini kırdık diyoruz, gene olmuyor. Her yerde çok güçlü şerefsizler. Her sene daha da azarak daha da pervasız saldırıyorlar. Yüzler değişiyor, kahpelik baki.

kaleye berke , sağ beke de sakat boey alıp kapatacak bunlar transferi ben söyleyeyim şimdiden de sonra hayal kırıklığı olmasın

Geçen sezonki zaafları hatırlamak isteyenlere;

Olmuyor be, ha şimdi belini kırdık diyoruz, gene olmuyor. Her yerde çok güçlü şerefsizler. Her sene daha da azarak daha da pervasız saldırıyorlar. Yüzler değişiyor, kahpelik baki.
Sahada hiç bir güçleri yok ama saha dışında, masa başında, medyada ezelden beridir çok güçlü bu malum lobi.

Ha bu arada bir dipnot hiç sakatlık sorunu olmayan topçuydu bundan sonrasını görürüz adalet elbet yerini bulur

Hiç güzel haber çikmiyor be. Genç no-name oyuncu desen yok, kaleci desen yok, Ilkay'dan haber desen oda yok. Hiç kipirdama yok.

yapılacak en doğru karar bu olur. oyuncuların akıllarına giren kendince akıl hocası tarafından ali cengiz oyunları sergileyen adam gs topcusu üzerinden ekmek yememeli. sadece alt yapı değil menajeri bu olan topcularla ilgilenilmemli bile.
Zamanında fb li mirsad türkcan da altyapıdan topçulara menajer oluyordu. Bu tesadüf olamaz, bizim yönetimler çok pasif böyle oyunlara karşı

Sahada hiç bir güçleri yok ama saha dışında, masa başında, medyada ezelden beridir çok güçlü bu malum lobi.
Halk nezdinde sayıları az, tüm sosyal medya platformlarında sayıları az, hakkın yanında duranları az; ama medyada feci fazlalar, iş dünyasında feci fazlalar, siyasette feci fazlalar. Eee sonuç boğuşulması gereken 40 kollu canavar, uğraş gesem uğraş, her yıl kahramanın imkansız görevleri gibi canavarlara karşı dövüş babam dövüş.

Beyler kerem çok konuşulacak bir oyuncu değil çok değer verilecek oyuncu hiç değil. Çok takmayın GS o seviyeleri geçeli çok oldu.
hayır bizim essekliğimize kızıyorum ben kerem e falan değil. insanlık yapmayacaksın bu tarz adamlara. basak ne güzel ederini yasatıyormus oysa zamanında buna. herkes keremden dinledi o hikayeyi ama bizdeki tavırları ve su anki gelismelere bakacak olrusak bence basaksehir haklıymıs o konuda.
hiç öyle bir düşünce yokken ben avrupada oynamak istiyorum diye hem okan ı hem yöneticileri darlamıs. menajeri de etken tabi. sonra bizimkiler kerem üzülmesin diye baya baya uyguna hızlı bir sekilde verdi kerem'i benficaya. görüldüğü üzere acımayacaksın kimseye. pazarlık konusu olsaydı en az 5 10m fazla kazanırdık biz bu kerem'den. salaklık bizde.

Zamanında fb li mirsad türkcan da altyapıdan topçulara menajer oluyordu. Bu tesadüf olamaz, bizim yönetimler çok pasif böyle oyunlara karşı
yapılacak olan basitte niye aksiyon almıyoruz anlamıyorum. benzer bir sey suyun karsı tarafında olsa yer yerinden oynamıstı. 1 değil 2 değil 3. aynı menajer problemi. yazık bunlara boyun eğiliyorsa. gündem olusturulmalı bu husus hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt