Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutum en basit elendigimiz takimlara bakalim hangisinin kadrosu bizden iyiydi ? Young boysun en iyi topcusu sol beki ezdi bizi hala ayni takimda oynuyor ..Kopenhag-Prag-Young Boys - Alkmaar grupta puan verdigimiz aptal takimlara girmiyorum bile..
Umarim hoca da Avrupada problemin kendisiyle alakali oldugunun farkindadir.. Su takimlarin hicbiri uzun maratonda bizim ligde sampiyon olamaz ama sampiyonu ezip gectiler..
Hocayi cok severim ama ligde ne kadar iyiyse Avrupada o kadar kotuydu
Fatih hoca olsa bu kadroyla en az çeyrek final yapar , ama bu kadroyu barındırmaz işte

Yönetim ne yapmaya calisiyor? Lig basliyor hala kaleci yok. Günay antremanda sakatlansa kimle cikacagiz Gaziantep deplasmanina? Bu nasil sorumusuzluk? Bu ligde her puan cok önemli. Stoper Sagbek ne oldu ? CL de bir hedefimiz varsa , firsat Transfer pesinde kosmaya zamanimiz yok.
Jankat Yılmaz var. Müsterih olunuz.

Süleyman Rodop:
Frankowski için Rennes ile 1. yıl için 2.7 milyon Euro, 2. yıl için 2.7. milyon Euro ve 2 yıl sonunda 5 milyon Euro zorunlu satın alma sözleşmesi yapıldı.

Frankowski'nin maaşının büyük kısmını Galatatasaray kulübü ödeyecek.

O çocuk altyapıya geldi neticede.buyutmeyin

Salih uçanın hayali de önce Galatasaray,sonra Manchester united 'di.Gazete röportajı var

Süleyman Rodop:
Frankowski için Rennes ile 1. yıl için 2.7 milyon Euro, 2. yıl için 2.7. milyon Euro ve 2 yıl sonunda 5 milyon Euro zorunlu satın alma sözleşmesi yapıldı.

Ne saçmalamış bunak yine

Süleyman Rodop:

yine kazıklanmışız ya

Süleyman Rodop:

Cuesta için Galatasaray'ın Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro bonservis alma ihtimali var.

Köhn için de Spartak Moskova 5 milyon Euro önerdi. Galatasaray daha fazla istiyor.

Nelsson'un Türkiye'den bir takıma kiralanması daha ağır basıyor.

Zaniolo için şu an herhangi bir teklif yok

Dostum tarihimizin en onemli 3 figurunden biri olmasina ragmen hocanin devri bitti maalesef Fatih hocayla 3 yil ustuste sampiyon da olamazdik sahsi fikrim..
Şahsi fikrim , oyun içinde net bir kaptanla haftada iki kez kendine kendine antrenman yapsa bu kadro yine şampiyon olur, Okan hocayı küçümsemek değil niyetim

Süleyman Rodop:

1.7 aliyordu galiba yillik.. Yillik 1.25i bizden ciksa 2 yil icin 2.5 milyon maas oderiz.. totalde 10.4e satmisiz ..
8 civari net para kalmis guzel anlasma

Yav su fenerin acinacak haline guluyorum. Herifler sabuncuevladiyla sercani kullanip kerem guzellemesi yapiyorlar. Yok fenerbahceliymis, yok formayi cok giymek istiyormus felan filan. Ne utanmaz bi camia yav herif ana avrat kufur etti bunlara hala kerem yalamasi yapiyorlar 🤣🤣

Şahsi fikrim , oyun içinde net bir kaptanla haftada iki kez kendine kendine antrenman yapsa bu kadro yine şampiyon olur, Okan hocayı küçümsemek değil niyetim

Niyetin o olmayabilir ama kucumsuyorsun..Suyun karsi tarafi her sene tonla adam aliyor ne hocalar getiriyor takimlari hakemleri bagliyor ustune puan rekoru kiriyor yine bize yetisemiyor..
Kadromuz cok iyi kimsenin gormedigi butceler verildi Okana hepsi kabul ama 3 senede de karsinda senden asagi harcamayan bir fb vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt