Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bakıma doğru

Bizim temel ihtiyacımız Sane değildi, Osimhen ise rüyanın gerçekleşmesiydi.

Ama işte kaleci ve sağ bek boş, stoper ve orta saha yamalıyken de durum sıkıntı.

Limuzin almışız ama motoru bozuk, o yüzden en azından kaleci ve sağ bek işini bu kadar geciktirmek bize ne kazandırdı kestiremiyorum.

Sabah da yazdım, bir transfer fırsata dönüşmüyorsa doğru oyuncuları alamıyorlar.

İş yine buraya doğru gidiyor :

images (10).webp

Davinson her sezon başlangıcında mutlaka 1 kere sakatlanıyordu. Bu sezon da olursa sıkıntı büyük olur. Hocanın Kaan'ı hala geri hatta kullanması korkutuyor beni.

Bir bakıma doğru

Bizim temel ihtiyacımız Sane değildi, Osimhen ise rüyanın gerçekleşmesiydi.

Ama işte kaleci ve sağ bek boş, stoper ve orta saha yamalıyken de durum sıkıntı.

Limuzin almışız ama motoru bozuk, o yüzden en azından kaleci ve sağ bek işini bu kadar geciktirmek bize ne kazandırdı kestiremiyorum.

Sabah da yazdım, bir transfer fırsata dönüşmüyorsa doğru oyuncuları alamıyorlar.

osimhen olayınınbaşında volede eski açıkta filan herkes diyordu ki osimhen olsun gerekirse hiçbirşey olmasın diyordu

o zaman da forumda yazmıştım

ferrari alıyorsa sokağa park edemezsin, mecburen ona garaj da yapacak maliyeti göze alacaksın

şimdi 75 milyonluk santrafor icardi osimhen ve saneye 40 milyon maaş veren takım sağ beki stoperi kaleyi de idare edeyim diyemez bence

o zaman ferrariyi sokağa park etmiş oluyoruz bence

hiçbir yatırım bu kadar büyük riske açık halde bırakılmaz ticarette

Bizimkilerin transferde tek planı Gardi. Gardi'yi saldılar savanaya sırtlan gibi gezecek Ağustos'un sonuna kadar ne düşürürse

Kaleci ve sag bek transferi lig baslamadan takima katilmis olmaliydi gec kaldik

Yine sag bek olmayan kaan ile sezona baslamak yanlis

Oyuncu’ya da yazik ediyoruz sag bekte

Bizimkilerin transferde tek planı Gardi. Gardi'yi saldılar savanaya sırtlan gibi gezecek Ağustos'un sonuna kadar ne düşürürse
Erdenle arayı yaptıktan sonra hep böyleydi. Geçen sene bi ara uzaklaştı dönüşü osimhenle oldu. O arada yapılan transferler facia.

Rodop diyor zaten Gardi'ye bıraktılar işi, üç öyle ismi hiç duyulmamış kaleci peşindeyiz diyorlar ki yöneticilerin kendileri bile duymamış isimlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt