- 31 Ağustos 2021
- 56.059
- 40.808
- 2.733
Keremle zaniolo cunku birebir ayni tipte oyuncu ?Bunu verirsek kerem'i fb'ye satarlar
Daglar fark var ikisi arasinda, nerdeyse alakalari yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremle zaniolo cunku birebir ayni tipte oyuncu ?Bunu verirsek kerem'i fb'ye satarlar
yedeğe istemiştim zaten 11 bence de oynayamazGedson çok iyi futbolcu ama mevcut rolüne (8) tam oturmuş Torreira varken tercihim farklı bir profil olur. Takıma 6-8 ve 8-10 oynayabilecek iki oyuncu lazım. Gedson, ne Lemina işlevi görebilir, ne de saf 10 numara oynayabilir; direkt 8 adam. Yedek kalmayı da kabul etmez.
bulgar rakısı mastika içiyorum
yok böyle bir rakı ya M U H T E Ş E M
Alakaları olması gerekmiyor ki illa. Sonuçta ikisi de kanat oyuncusuKeremle zaniolo cunku birebir ayni tipte oyuncu ?
Daglar fark var ikisi arasinda, nerdeyse alakalari yok
o yuzden vermeliyiz degıl mı adnan!!!Bunu verirsek kerem'i fb'ye satarlar
ağustos itibariyle 30sa 50 oldu zaten , geç kaldık daha o profil oyuncu içinRestes'i falan alsak hayır demem bari bu tarz bir profile gitseler Ederson falan olmuyorsa
O fiyatı yok yav nerden çıkardın onu? Oranın en pahalısı Chevalier o da 40 milyon euro.ağustos itibariyle 30sa 50 oldu zaten , geç kaldık daha o profil oyuncu için
hergün aynı haberHaluk Yürekli: Yarın Yunus resmi sözleşmeyi imzalayacak
Oyle planlama mi olur yavAlakaları olması gerekmiyor ki illa. Sonuçta ikisi de kanat oyuncusu
2 hafta önce de böyle demiştiHaluk Yürekli: Yunus yarın resmi sözleşmeyi imzalıyor.
@Gökhan Aytepe bu arkadaş da gidiyor yardımcı olur sanaPasaport fiyatlarını gördüm şimdi mahvolduk
Hayır. Kerem işi belli olsun sonrao yuzden vermeliyiz degıl mı adnan!!!
kerem 7 mılyona kadar kabul etmemişHayır. Kerem işi belli olsun sonra