Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safanov, Nick Pope, Lammens bu 3 oyuncudan biri gelecek gibi hissediyorum kaleye. Bu hafta artık somutlaşması kazım kalecinin geç bile kalındı. Gideceklerde de hızlanmalı haftaya da sağ bek işini halletmeliyiz. Orta saha ve stoper için fırsat transferini bekleyebiliriz orada fırsat olacak oyuncular olabilir.

1 Eylul'u beklersek kaleci transferi yapamayiz daha. Kimse o tarihte sana as kalecisini satmaz.
evet bence de, ben beceriksizliğe vurgu yaptım 10 gün içinde kaleci ve stoperi aldın aldın yoksa cuesta gibi menajer önerilerine kalacaksın kimse as stoperini de satmaz

Kaleci transferi bu hafta tamamlanmali artik gec kaldik bile. Ligler yavastan basliyor Avrupa'da, millet kadrolarini kuruyor. Sen as kaleci alacagim diyorsan cabuk olacaksin. Yoksa para versen bile millet sana as kalecisini vermez anca yedek kalecisini alirsin ondan sonra.

İlkay’ı bizimkiler mi düşünmüyor yoksa İlkay mı gelmek istemiyor anlamadım. Bu konuda hiç girişim yok gibi. Şuan için en az bonservisle alabileceğimiz oyunculardan biri. Şuanki yapıya da cuk diye oturur.
City'den net 7-8 alıyor adam orada mutsuz olduğunu da düşünmüyorum biz maks 4.5-5 veriyoruzdur o yüzden orada kalmayı seçmiştir İlkay.

Taa haziran ayinda dedim bizim sandigimiz kadar vaktimiz felan yok.Geldigimiz noktada basini tutacagimizi kabullenin.Osi ve sane alip gene bir trans donemini daha batirdilar bravo

hic olmadi düsseldorftan Kastenmeieryi alin bari

Şampiyonlar ligi kadro bildirim 2 Eylül diye hatırlıyorum. Öyleyse 28 gün var liste için yani öyle çok bir zamanımız yok.

Sofanov bonservis
Stanisic kralik bana uyar.
Orta saha ve defansa da u 23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt