Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Muhtemelen bizimkiler kalecinin u23 olup olmayacağına göre transfer stratejiisini düşünüyor 1 eylül gibi stratejiyi belirlerler herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta pigmesinden dolayıBu Lucumi çok hypelandı ama ürkütüyor biraz
Olmalıböyle bir mantık yok mason'um.
1 Eylul'u beklersek kaleci transferi yapamayiz daha. Kimse o tarihte sana as kalecisini satmaz.Muhtemelen bizimkiler kalecinin u23 olup olmayacağına göre transfer stratejiisini düşünüyor 1 eylül gibi stratejiyi belirlerler herhalde
1 Eylüle kalırsa zaten berke özer gelir başkası gelmez. Jankatı da 1 sene kiralarız eyüpe1 Eylul'u beklersek kaleci transferi yapamayiz daha. Kimse o tarihte sana as kalecisini satmaz.
evet bence de, ben beceriksizliğe vurgu yaptım 10 gün içinde kaleci ve stoperi aldın aldın yoksa cuesta gibi menajer önerilerine kalacaksın kimse as stoperini de satmaz1 Eylul'u beklersek kaleci transferi yapamayiz daha. Kimse o tarihte sana as kalecisini satmaz.
böyle bir mantık yok mason'um.
City'den net 7-8 alıyor adam orada mutsuz olduğunu da düşünmüyorum biz maks 4.5-5 veriyoruzdur o yüzden orada kalmayı seçmiştir İlkay.İlkay’ı bizimkiler mi düşünmüyor yoksa İlkay mı gelmek istemiyor anlamadım. Bu konuda hiç girişim yok gibi. Şuan için en az bonservisle alabileceğimiz oyunculardan biri. Şuanki yapıya da cuk diye oturur.
Muhtemelen bizimkiler kalecinin u23 olup olmayacağına göre transfer stratejiisini düşünüyor 1 eylül gibi stratejiyi belirlerler herhalde
10 milyon euroKaleci konusunda max bonservis düşüncemiz nedir acaba yonetimin
yangına başlamamak için kendimi zor tutuyorum gazlama beni eskisi gibi oteli aramaya başlıcam içip içipya ne stratejisi orçun
bunlarda strateji olsa
yarım ağızla ortasaha transferini bakacağız demez