Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bir eğitimmiş, projeymiş o merak ettim? Ne yapmışlar yani özel?

marinakis akademiye çok büyük yatırım yaptı heis, epey ciddileşen bi altyapı var
2010 sonrası modernizasyon süreciyle birlikte olympiakos'un ülke futbolunu tamamen değiştireceğini söyleyebiliriz
ki değiştiriyo da

aynı akademinin ürünü kostoulas'ı saymazsak (35 milyona gitti)
tzolakis bu altyapının posteri şu an için.
yeni yapılanmanın öngördüğü teknik, taktik, mental her türlü eğitimi U15'ten itibaren almış (şurada=)

OlympiakosTraining_Photos_1.jpg

Bir de yani liberoluk yapabilir mi? Orta sahadaki defansın arkasına atılacak toplar için hem daha top atılmadan doğru yerde biraz önde durabilen, top atıldıktan sonra da çıkıp çıkmama konusunda doğru kararı verebilen, çıkarsa da yetişip doğru müdahalede bulunabilen bir kaleci mi? Soru bu. Bunu yapamayacak kaleci diğer açılardan ndünyanın en iyi kalecisi olsa sıkıntı yaşar bizim oyun tarzımızda. Üstüne geriden oyun kurarken de süper olmasa da doğru pasları atabilen biri olması lazım. Muslera arada bir topu taca attığında en çok kızanlardan biri sen oluyordun sanki aklımda yanlış kalmadıysa (yanlışsa özür dilerim)

deneyimlendikçe söylediklerini yapabileceğini düşünüyorum çünkü epey hızlı düşünebilen ve çok iyi refleksleri olan bi herif.
ederson gibi oyuna hükmetmesini bekleyemeyiz şu an için ama benim asıl ilgi alanım zaten kritik kurtarışları

Son 1-2 sezonki Muslera'dan iyi kurtarıcı olması zaten standart beklenti. Ancak Muslera gibi kredisi olmayacak gelen oyuncunun. Yani Mulera'nın bir tık üstünden başlasa performans olarak bile beğenilmeyecek çünkü 3 sezon önceki Muslera bile tepki alıyordu, artık gitsin deniyordu, o Muslera da geçen sezonkinden iyiydi ama biraz daha kredisi vardı işte. En ufak sıkıntıda tribünden homurtular çıkınca da 22 yaşında Türkiye'de bir Yunan kaleci bu baskının altından kalkabilir mi? Proje-yetiştirme kısmı burada devreye girebilir umarım.

kalkabilir bence, zaten büyük kulüp oyuncusu, karakter olarak da çok iyi

tzolakis yapabileceğimiz en akıllı hamle şu ortamda

nelsson karakteri ile kariyerini bitirdi.. 10 milyon alabileceğimiz bir adamdı.. sanırsın Virgil van Dijk

evet bu akşamın sabun köpüğü konusu da barış'ın satılması mı?
Napalım heis ne konuşalım.

Liste verilsin ona göre yazalım bari. Kerem'in hainliği konuşulmasın, rakip konuşulmasın, Barış'ın ayrılma ihtimaline yönelik bir twit üzerine konuşulmasın. Şimdi bir üstte mesaj attım ve bunu görünce doğal olarak üstüme alınıyorum.

Ne var konuşulacak bu günlerde. Ben de İlkay'ı neden almıyoruz yazayım bari.

Hocanın 2019 duyumcu videosundan geriye sadece aşkın ateş kalmış. Şimdi yepeni kolpacıları takip ediyoruz. Takip edin ve bildirimleri açın = yeni bir kolpa geliyor.

Napalım heis ne konuşalım.

Liste verilsin ona göre yazalım bari. Kerem'in hainliği konuşulmasın, rakip konuşulmasın, Barış'ın ayrılma ihtimaline yönelik bir twit üzerine konuşulmasın. Şimdi bir üstte mesaj attım ve bunu görünce doğal olarak üstüme alınıyorum.

Ne var konuşulacak bu günlerde. Ben de İlkay'ı neden almıyoruz yazayım bari.
yau senin bir şey yazdığını görmedim bile de, demek istediğim olmayan bir şeyin sadece köpürtme bir haber ile sanki resmen oluyormuş gibi konuşulması.

zamanında 300 sayfa lemina gidecek diye kafa öptüler burada mesela ortada fol yok yumurta yoktu. sonra hakan çalhanoğlu'nu fb'ye verdik 20 gol 15 asist yaptırdık. bir tane utuber çıkıp bir şey osuruyor, buradaki 40 akıllı ipe dizmeye çalışıyor. ona tavım. onu söylüyorum.

yoksa konuşacak 1000 tane konu var. konuşuyoruz da zaten.

"osimhen devre arasında 150 milyon euro'ya al hilal'e satılacakmış. esas plan buymuş. hadi bunu konuşalım" gibi üfürmasyonlara hakettiğinden daha fazla değer veriyoruz. :d

Barış bu yaz gitmeyecek ama benim anladigim zaniolo yerine kulusevski düşünüldüğü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt