- 17 Aralık 2008
- 33.882
- 27.019
- 3.013
Nasıl bir eğitimmiş, projeymiş o merak ettim? Ne yapmışlar yani özel?
marinakis akademiye çok büyük yatırım yaptı heis, epey ciddileşen bi altyapı var
2010 sonrası modernizasyon süreciyle birlikte olympiakos'un ülke futbolunu tamamen değiştireceğini söyleyebiliriz
ki değiştiriyo da
aynı akademinin ürünü kostoulas'ı saymazsak (35 milyona gitti)
tzolakis bu altyapının posteri şu an için.
yeni yapılanmanın öngördüğü teknik, taktik, mental her türlü eğitimi U15'ten itibaren almış (şurada=)
Bir de yani liberoluk yapabilir mi? Orta sahadaki defansın arkasına atılacak toplar için hem daha top atılmadan doğru yerde biraz önde durabilen, top atıldıktan sonra da çıkıp çıkmama konusunda doğru kararı verebilen, çıkarsa da yetişip doğru müdahalede bulunabilen bir kaleci mi? Soru bu. Bunu yapamayacak kaleci diğer açılardan ndünyanın en iyi kalecisi olsa sıkıntı yaşar bizim oyun tarzımızda. Üstüne geriden oyun kurarken de süper olmasa da doğru pasları atabilen biri olması lazım. Muslera arada bir topu taca attığında en çok kızanlardan biri sen oluyordun sanki aklımda yanlış kalmadıysa (yanlışsa özür dilerim)
deneyimlendikçe söylediklerini yapabileceğini düşünüyorum çünkü epey hızlı düşünebilen ve çok iyi refleksleri olan bi herif.
ederson gibi oyuna hükmetmesini bekleyemeyiz şu an için ama benim asıl ilgi alanım zaten kritik kurtarışları
Son 1-2 sezonki Muslera'dan iyi kurtarıcı olması zaten standart beklenti. Ancak Muslera gibi kredisi olmayacak gelen oyuncunun. Yani Mulera'nın bir tık üstünden başlasa performans olarak bile beğenilmeyecek çünkü 3 sezon önceki Muslera bile tepki alıyordu, artık gitsin deniyordu, o Muslera da geçen sezonkinden iyiydi ama biraz daha kredisi vardı işte. En ufak sıkıntıda tribünden homurtular çıkınca da 22 yaşında Türkiye'de bir Yunan kaleci bu baskının altından kalkabilir mi? Proje-yetiştirme kısmı burada devreye girebilir umarım.
kalkabilir bence, zaten büyük kulüp oyuncusu, karakter olarak da çok iyi
tzolakis yapabileceğimiz en akıllı hamle şu ortamda