- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
1 yil daha kiralayip sonra 5.7 ye verebilirler yada direkt 5.7 onun icin+1 opsiyon ne ozaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yil daha kiralayip sonra 5.7 ye verebilirler yada direkt 5.7 onun icin+1 opsiyon ne ozaman?
linkeski acik basladi süper kadro var
Geri dönme yok. Direk 2 yıllık kiralama yasak olduğu için böyle oyuncu artık Rennes'in oyuncusu.Cokmu iyi anlasma? Valla kapta 2ci senesi opsiyon diyor yani zorunlu satis 2ci seneyide oynarsa yürürlüge girer diyor. Bu yüzden ikinci sene istemeseler geri geliyor. Cokta iyi bi anlasma degil gibi. Ancak ikinci seneyi de kiralarlar ozaman iyi anlasma olmus oluyor, tutmak isterlermi oda süpheli. Adam gelecek sene daha da yaslanmis olacak, yine herseyi karsi tarafa birakmis oluyoruz.
Sadece sinan var, gerisi boşeski acik basladi süper kadro var
O suan nerede calisiyor ki?Cuesta 7
Köhn 6 verirse Cagigao'nun gidip elini ayağını öpmek lazım
2ci sene kiralandiginda zorunlu devreye giriyor. Öyle yazmiyormu?1.sene mi devreye girecek yoksa 2.sene mi orası opsiyonlu
Ins. Öyledir. O iki sene mevzusunu bilmiyordum.Geri dönme yok. Direk 2 yıllık kiralama yasak olduğu için böyle oyuncu artık Rennes'in oyuncusu.
Ney? Nerde dedi bunu.Kerem Aktürkoğlu: "Mourinho ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Bir an önce takıma katılmak, Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmek istiyorum." (Ersin Düzen)
opsiyon kullanılmazsa 1.sezon devreye girecek kullanılırsa 2.sene devreye girecek2ci sene kiralandiginda zorunlu devreye giriyor. Öyle yazmiyormu?
Spartak Moskova'nın Sportif direktörüO suan nerede calisiyor ki?
Kar var bence1+1 yapmak zorundalar sözleşmeyi 2 yıl kiralama diye bir şey yok çünkü beyler.
Zorunlu satış işte baya.
Toplam 11.2 garanti +1.3 bonus (şarta bağlı) kasaya girebilir.
Maaşı 1.7 idi her türlü amorti edilerek satıldı en kötü durumda
Bizden 1.7 aliyordu o nasil hesap?Baştaki 2.75ler bizim vereceğimiz maaşlar muhtemelen. Yani 5.7+1.3 bonusla total 7me sattık diyebiliriz
OhaKerem Aktürkoğlu: "Mourinho ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Bir an önce takıma katılmak, Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmek istiyorum." (Ersin Düzen)
Hangi nokta admirirm?Nihayet istediğimiz noktaya geldik.
İlkay derhal alınmalı.