- 16 Haziran 2010
- 203.928
- 155.982
- 6.838
Bana tatil yariyor.iş sana yaramamış. ne güzel sakinleşmiştin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana tatil yariyor.iş sana yaramamış. ne güzel sakinleşmiştin
Herkes bitti diye haber girdi.Son yönetim döneminde böyle haberler geliyor dört koldan, sonra 1 yıl resmileşmesini bekliyoruz. Yunus için de daha önce gelmişti sanki anlaşma tamam diye. Umarım bu sefer doğrudur.
Bu bilgi nasıl gelebiliyor yaKerem Övet: “Bilgi geldi, Trubin’de Shakhtar’ın payı var, o yüzden oyuncu pahalı.”
Boey'in gitmesinin en büyük sebebi yangın yapmasıydı. Kapıyi bize direk kapattı. İletişime bile geçilemediği söylendi o dönemde. Kendisini bu tutumundan dolayı hiç sevmem.boeyi 35 sattında ne oldu
Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı
hiçbirinin yeri dolmadı!
Şimdi katılmayacaklar bana , avrupayıda geçtim , en büyük rakibin , kerem , onyedika , duran , skranier , semedo , brown yaptı . Sen hala ağırdan alıyosunhayal aleminde yaşıyorlar
ilk cl maçında burada sonra iş işden geçince yangın yapıyorlar
asıl şimdi odunu vermeleri lazım
bizim kulubun yetkilileri çünki cıvıklıkda çıpır açıyor kendilerini rahat hissettimi
Turbun büyüğü heybede diye okdumTrubin 50 en az nereye alıyoruz
az ile 3 maç yaptık yanlış hatırlamıyorsam reyis. 1-1, 4-1 ve 2-2 bitti.az alkmaardan 4er 4er yerken ziyech vardı dimi zaten![]()
Herkes bitti diye haber girdi.
Ilk CL maci
Baris-Osimhen-Sané
Sara-Lemina-Torreira
Ismail-Abdül-Sanchez-Kaan
————Günay————
Oyuncu ayrilmak icin her türlü sikinti yasatirsa mecbur satacan hocam, yapacak bisey yokboeyi 35 sattında ne oldu
Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı
hiçbirinin yeri dolmadı!
Diğer oyuncularda da gelmişti. Resmiyetini 1 sene sonra gördüklerimiz oldu, Torreira mesela.