Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boeyi 35 sattında ne oldu

Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı

hiçbirinin yeri dolmadı!
Boey'in gitmesinin en büyük sebebi yangın yapmasıydı. Kapıyi bize direk kapattı. İletişime bile geçilemediği söylendi o dönemde. Kendisini bu tutumundan dolayı hiç sevmem.

hayal aleminde yaşıyorlar
ilk cl maçında burada sonra iş işden geçince yangın yapıyorlar

asıl şimdi odunu vermeleri lazım

bizim kulubun yetkilileri çünki cıvıklıkda çıpır açıyor kendilerini rahat hissettimi
Şimdi katılmayacaklar bana , avrupayıda geçtim , en büyük rakibin , kerem , onyedika , duran , skranier , semedo , brown yaptı . Sen hala ağırdan alıyosun

az alkmaardan 4er 4er yerken ziyech vardı dimi zaten 😂
az ile 3 maç yaptık yanlış hatırlamıyorsam reyis. 1-1, 4-1 ve 2-2 bitti.

4-1'lik maçta sanchez, torriera ve osimhen yoktu kart cezasından dolayı. lemina da listeye yazılı değildi malesef. kaan da takımı 10 kişi bıraktı ve maç koptu.

Guessand bile 30+5 Barış'ı çok seviyorum ama kimse 40 vermez bence Epl takımları genelde o paraları kendi aralarında veriyor asla gitmemeli

Frankowskiden çok iyi kurtulduk. Bize o sistem bu dizilis oyuncusu değil her plana uygun oyuncu lazım. Lütfen kalite konusunda artık çok seçici davranalım. Sokağa atacak paramız yok artık.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Totenham için falan sıkıntı çıkarmaz. Yeri gelir Liverpool,Arsenal ister uygun paraya yol verirsin. Galatasaray şu an avrupadaki 8-10 klüp hariç hepsinden daha cazip durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt