Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmamız gereken zaten sag bek ve os için bu kontenjanı kullanmak ama görüşüne göre bizimkilerin bu kuraldan haberi bile yok
İşte kim var ki renktaşım u23 kurtalına uygun sağ bek? Böyle alıp şampiyonlar liginde oynatacağımız ? Doue 'yi 20 mil.€ filan bonservisle almayacaksak. Hani şey çok saçma Kaleci, Sağ Bek ve Stoper üçü de ilk 11 için isitiyoruz 23 yaş altı bizim alıp ilk 11 oynatabileceğimiz şampiyonlar ligi kadrosuna yazabileceğimiz bir oyuncunun maliyeti zaten 20-30 mil.€ arası Kaleci için de Stoper için de Sağ Bek için de

Tamam eyvallah romantizm yapalım Zaniolo kadroda kalsın diyoruz da Barış,Sane,Yunus,Sallai dörtlüsünün arkasında 5. kanat oyuncusu olarak Zaniolo da kadroda kalsın demenin maliyeti 23 yaş altı bir oyuncuyla beraber belki 20-30 mil.€ seviyelerinde olacak

Veya daha kötüsü sağ bek transfer etmeden Sallai & Kaan ikilisiyle orayı kurtarmaya çalışmak olacak

ARSLAN YUNUS BE ARSLAN

1754433623909.webp

ya millet ne çabuk unutuyor herşeyi

yunus sakatlandığında 3 ay sallai 1 gol 0 asist yaptı yaaaa

çıldıracağım

lig birince 1-2 gol atınca futbolcu oldu yine

bu insanlar niye böyle anlayamıyorum
ne çabuk unutuyorlar

ihtiyaç halinde herif 10000 kilo sahaya sıçtı o dönem !!!!
Sen ne cabuk unuttun italyan bebesinin arkasina bakmadan kacarak gittigini mason? Ne bir sampiyonlugu tebrik etme ne birsey. Adam insatadan fotolarini bile silmis

2 sene ingilterede italyada sicinca talip bulamadi tipis tipis geri geldi. Bakti cl de var bari kalayim da bir iki gol atarsam tekrar talip bulup kacarim diye dusunuyor

Sen nasil bunlari göremiyon bende buna sasiriyorum

ben zaniolonun kalmasi yonunde fikir beyan ediyorum ( sormadiniz fikrimi biliyorum ) en azindan ilk yarinin sonuna kadar kalsin devamli oynasin ilk 11 olarak ,antromanda baya istekliymis tutrsa ikinci ikinci forvet kanat orta sahayi yedeklemis olucak ,, tutmazsa subatta gonderirisin. he desen italyadan biri alir ,,,
Devamli ilk 11 kimin yerine oynayacak onuda yazsaydin bari

Yunus, baris sane kimi kesecen?

Bu planlamada sallai bek olur gibi duruyor. Skandal olur bizim için maalesef
Tamam Sallai bek olarak da değerlendirilebilir de çok iyi bir Sağ Bek olur onun alternatifi olarak düşünebiliriz. Düşünüyorum da Zaniolo kadroda kalacak diye sağ bek rotasyonunu Sallai ve Kaan ile götüreceksek başlarım öyle işe. İcardi & Osimhen & Sane üçlüsünün senelik maaşı 39 mil.€ ama sağ bek rotasyonun Sallai & Kaan mı olacak?

Mevcut tablo o, lige böyle başlıyoruz üstad. Bakalım en son eylül ayı gibi netleşir ama meçhul ne olacağı tabii
Bilmiyorum Frankowski 'den sonra sırasıyla Cuesta, Nelsson, Köhn, Jelert, Yusuf gibi işimize yaramayacak oyunculara Zaniolo 'yu da ekleyip göndermenin peşine düşmemiz gerekiyor. Kaleci, Stoper ve Sağ Bek transferi benim gözümde Zaniolo 'nun kalmasından çok daha değerli açıkçası. Ki daha orta saha için de transfer gerekiyor o mevkinin ne olacağı belli değil

Benfica, şu anda Kerem Aktürkoğlu'nu satmayı düşünmüyor. (Record)
yalnız ifb bunu alamazsa kerem ilk röportajında ne masal anlatacak acaba GS sorduklarında ağzını açıp tek kelime edebilecek mi yada ifb sorduklarında puhahaha durduk yere ölen lavuk capsi gibi oldu akılsız. 1 gecede camiasız kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt