- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
zeki fln almayın
sallai oynar
sallai oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke bu mesajın alnı olsaydı da öpseydimHer şeyi şampiyonlar ligi nazarında değerlendirip ligi idare eder konumunda tutmak yanlış bence geçmiş verilerin bir önemi yok, o idare dediğimiz bölgeler anadolu maçlarında bir dökülürlerse işler sarpa sarar, ne olursa olsun rakiplerde güçleniyor daha ne konumda olduklarını bilmiyoruz osimheni aldık vurup gecicez gibi bir durum yok şuan için bence. Bu idare eder gidişatı bir gün bizi çok pis yakacak. Bizim şampiyon olmama lüksümüz yok malesef en azından ali gidene kadar yok.
Eren hızlı ve tempolu bek o yüzden bize uydu. Zeki uymaz benceIyi ve genc bir bek bulamiyorlarsa Zeki Celik'e birsey demem. En kotu Eren gibi faydali olur bence, gecen sene olsaydi karsi gelirdim boyle bir transfere ama suan notr bakiyorum. En azindan yerli bu da onemli bir faktor.
Zeki hizli degil dogru diyorsun ama tecrubeli ve defansi daha iyi bizim eldeki beklerden. Pozisyon bilgisi de iyi. Zaten defansif yonden yorumluyorum yoksa ucup giden, cizgiye inen bir bek olmadi hic bir zaman o yonden beklenti olmasin kimsede. Sallai falan oynayacagina Zeki Celik'i isterim daha iyi , o durumdayim suan.Eren hızlı ve tempolu bek o yüzden bize uydu. Zeki uymaz bence
Yanlış info reyiz.tr içi yetişme (bu kurala uyan oyuncu sıkıntımız var heis)
sözleşmesinin son senesi (uygun maliyet)
son sezonu dahil, takımının düzenli oyuncusu (43, 30, 34, 40 maç oynamış son 4 sezonda serie a ve ligue 1'de)
anti fb
30 yaş altı (28)
oyuncunun son durumunu bilmiyorum ama cv ve düz mantık yukarıdaki doneler, gs'ın sağ beki için bir yabancı-bir yerli düşünüldüğünde, yerli oyuncu opsiyonu için cuk oturuyor gibi.
jelert>zeki demişsin de, jelert serie a'da 8 maç oynasın vefat eder reyiz.
sana inanır ve güveniriz. sen neden bu derece soğuksun ki zeki'ye?
Hızlı ve tempolu olmayan bek kesinlikle bizim futbolumuza uymaz. Bu konuda adım kadar eminim. Geçiş hücumu çok yiyen bir takımız o yüzden hızlı olması şart oğlu şart beklerinZeki hizli degil dogru diyorsun ama tecrubeli ve defansi daha iyi bizim eldeki beklerden. Pozisyon bilgisi de iyi. Zaten defansif yonden yorumluyorum yoksa ucup giden, cizgiye inen bir bek olmadi hic bir zaman o yonden beklenti olmasin kimsede. Sallai falan oynayacagina Zeki Celik'i isterim daha iyi , o durumdayim suan.
Yerli oyunculari yurt icinden toplayacaksin, veya en kotu belirli bir yasa gelmis gurbetcileri iste Ilkay ve Hakan gibi eger zamanlamasi dogru olursa.Yerli oyuncu konusunda iyi yerlileri toplayamiyoruz, hocada farkında degil belki ama bu fazlasıyla can sıkıcı
şuan sakatmış sanırımmukiele'yi alalım direkt o zaman -tabi oyuncu da isterse-
hem sağ bek, hem stoper alternatifi. aşırı hızlı değil ama hızı fena değil. dengeli güçlü bir profil. maliyeti de yüksek olmaz gibi.
ünyay'ı cl için yazalım diyon yani. biraz erken gibi olmasın t'eis? ondan dolayı düşünmedim ben ünyay'ı. tabi istenirse yazılabilir.Yanlış info reyiz.
Tr içi yetiştirmede limitimiz dolu.
Barış, eren, abdül, arda ünyay
Şu dakika altyapı yetiştirmede eksiğimiz var. B listeden zaten girecek olanları saymıyorum katkı verecektir( efe, balta vs..) Altyapıdan yunus ve Metehan var 2 eksiğimiz var orada.
Yabancı listesi de zaten kısıtlı 14 yabancı üzerini ligde oynatamazsın orayı da yurtdışında yetişmiş yerlilerle dolduruyoruz. Hatta ya berkan yada ahmet biri dışarıda kalacak yine.
Alınacak bir yerli ile ardayı kadrodan çıkarırız bu da bence olmaz. Eğer zeki gelecekse avrupadaki listeden biri daha değişir yani berkan ve ahmet kesinlikle dışarıda kalır.
Altyapıda oynamış birileri gelmeli öyle yetenekli adamlar yok. Eyüp bu sene de kalırsa eğer kadroda direkt seneye bu çocuğu altyapıda yetişmişler içine ekleyebiliyoruz. Sanırım o nendenle de göndermiyoruz onu bir yere.
Hızlı da diyemezsin ama. Kötü oyuncu demiyoruz zaten bize kesinlikle uymaz diyoruz. Zaten roma 3 lüde sağ stoper kullanmış diyorlar. Yaşı ilerleyince daha da ağırlaşırZeki Çelik Kaan gibi ağır oyuncu değil yorumlar çok haksız Fransa+İtalya 250 maça çıkmış oyuncu hem de alt sıra takımları değil bu takımlar