Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankowski gitmek için hazırlıklarını yapıyordur bu akşam yada yarın Fransa'ya gidip sağlık kontrolüne girer ve Kap gelir. Jelert'te de teklifler var deniyordu Augsburg, Wolfsburg gibi belki onda da sona gelmiş bir şeyler vardır yada vardır biz görmedik.Idmanda jelert frankoda yoktu bu arada
şu manada düşündüm :Frankowski gitmek için hazırlıklarını yapıyordur bu akşam yada yarın Fransa'ya gidip sağlık kontrolüne girer ve Kap gelir. Jelert'te de teklifler var deniyordu Augsburg, Wolfsburg gibi belki onda da sona gelmiş bir şeyler vardır yada vardır biz görmedik.
İdmana bile gelmiyor heis, maalesef kaybettikmorata neden como'ya gitmek istesin cl'de oynamak varken
#inanmıyoruz
neredeydi yav ? ne yabancılar arasında ne de yerlilerde gördüm benİdmanı izledim Jelert vardı
Comonun yarısı ispanyol ya. Bura biraz mandafon.morata neden como'ya gitmek istesin cl'de oynamak varken
#inanmıyoruz
Cunku burada 3. santrafor konumunda olacak Icardi fit oldugunda, oraya gitmek istedigi de net bilgi Romano acikladi bunu kac kere zaten. Burada yedek kalirsa Ispanya MT icin forma sansini da kaybedecektir.morata neden como'ya gitmek istesin cl'de oynamak varken
#inanmıyoruz