Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donna olayi sıkıntı adamda aidiyet olayı yok anında satıyor eski takımını adam.
Biz alıştık muslera torrera osimhen icardi gibi yabancılara bu donnarumma ters gelir bize

1754078049089.webp

ziyaretçinin baktığı konuya gel

Abi şimdi koca Avrupa'da hem sağ bek hem stoper oynayabilecek 10/6 bir tane maliyeti normal adam yok mu yav? Koca scout ekibi bunu tespit edemiyor mu yani gerçekten ben inanmıyorum ya süper bir adama ihtiyacımız yok, ekibe adapte olabilsin, atletik olsun bu takım onu taşıyacak zaten buraya maliyetli transferi kovalamayi saçma buluyorum mesela Osterwolde misali bulunamıyor mı gerçekten, süper topçu mu değil ama iyi bir takımın parçası olabilir gayet Singo vs bana manasız geliyor çift haneli bonservis işi

düşünüyorum düşünüyorum - herife maaş bağlayabilecek (avrupaya oranla daha iyi maaş) biz varız - birde araplar.

Ordan talip olmazsa piyango gibi denk gelebilir şaka maka ama hiç zannetmiyorum.

anormal süpriz olur bana.
Bir şekilde gelirse bize bence osimhen'den büyük transfer olur adam dünya da mevkisinin en iyi oyuncusu ve daha yaşı 26.

1i brezilyali botafogoli fabrizio girmisti bugun, digeride su genc belcikalidir

Singo olmuyorsa adaylar Stanisic, Nordi Mukiele öncelikli olabilir. Bir ihtimalde Rensch, Maitland- Niles gibi isimlerde geniş listede olabilir.

10 günde 3 maç dönemine bir an önce geçelim, ben Galatasaray’ı çok özledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt