Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka maka leminayı bence Kaan yedekleyecek

2002 kontenjanı eğer teklif yoksa jelert + belki ortasaha olur (yusuf olmazsa)

kaleci ve defanstan sonra jelert ve yusufa göre 2 tane 2002 işi olabilir olarak bakıyorum.

anormal gündemler beklemiyorum orada.

gianluigi-donnarumma-donnarumma.gif
Erenler zehir getirin
Balınan öldürmen beni
Bağrıma diken batırın
Gülünen öldürmen beni

Bir aşktır düştü özüme
Yanarım kendi özüme
Leyla görünüp gözüme
Çölünen öldürmen beni
arif-sa%C4%9F-ba%C4%9Flama.gif
file_00000000b49461f4b8c5ee981e4d7149.webp

Afrika altyapılı defansçı genelde pişmanlıktır. Oyun disiplinleri ve pozisyon bilgileri düşük oluyor.
Monaco'nun maç özetlerini izlediğimde gördüğüm ilk şey pozisyon bilgisinin düşük olmasıydı. Özellikle yüksek seviyeli maçlarda (ilk aklıma gelen Benfica, Psg maçları) yaptığı basit pas hataları veya dan dun uzaklaştırma çabaları da can sıkıcı. Belki daha fazla gelişir vs ama şu haliyle şampiyonlar ligi seviyesinde biri değil. Uygun maliyetli olsa alırsın denersin ve iyi kötü fiziği iyi bir oyuncun olur. Ama 25-35m'luk biri olduğunu düşünmüyorum.

Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür, biz bu kadar para harcadıktan sonra takımda zayıf halka bırakmamalıyız.

Eksik yerlerin hepsi kapatılmalı ki bu kadar yatırım boşa gitmesin

Ekli dosyayı görüntüle 297503
Yıllardır şöyle bir forma çıkmadı. Sene 2006,o zaman Galatasaray da favori oyuncum İliç.Abim de koyu Galatasaray’lıdır ki benim de sıkı bir Galatasaray taraftarı olmamda rolü büyüktür.Gitti orijinal formayı alıp geldi. Aradan 19 sene geçmiş hala eskisi gibi duruyor. Şimdi 2 tane oğlum var. İkisini de şükür Galatasaray’lı yaptık. Bakalım hangisine kalacak. Yıllar çok hızlı geçmiş. Bakalım kaç sene daha yaşayacağız.
bu kötü müydü heis

emir.webp

Okan hoca dün yeterince açık konuşmasına rağmen hala karamsar millet

Osimhenden de gına geldi.1 aydir kafamızı şeyetti

Ben donnaruma istiyorum artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt