Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.970
- 15.704
- 2.108
hayırlı olsun 1 miiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet. bjk'nin acil orta sahaya ihtiyaci var.yok Okan hocayı izliyorum sen bjk maçını izliyorsun sanırım
benim anladığım kaleci sağ bek stoper ve orta saha olmak üzere 4 transfer banko gibiOkan Buruk: Çok fazla transfer yapmayacağız ama çok iyi oyuncular almalıyız.
10 tane yapmaz ama 5 tane sağlam yaparız.2003 kuralını kullanırız sonra da duruma göre abibenim anladığım kaleci sağ bek stoper ve orta saha olmak üzere 4 transfer banko gibi
Nereye yolluyorsun sen 2.5 milyon euro maas alan herifi?@Akın Sayman @Alper Altun abiler singo veya acheampong gelse sagbeke,gokhan sazdagi da yedege gelse o sallaiyi oyle bi yollarlar ki..görün bak
2003 kuralı icinde aha şu shaktarli alissonu alalım yabenim anladığım kaleci sağ bek stoper ve orta saha olmak üzere 4 transfer banko gibi
ne dedi la kaçırdım orayı telefon geldihocanın nelson nefreti gümbürdetiyor ya
Frankowski gibi gider ya da kiralarız yarı maaşını veririz sende yahuNereye yolluyorsun sen 2.5 milyon euro maas alan herifi?
Nah gider.Frankowski gibi gider ya da kiralarız yarı maaşını veririz sende yahu
Bi yolu bulunur gidecek olursa
Görürüz alper bey...gidecek en kolay adam bence sallai.alicisi olur almanyada ve fransadaNah gider.