Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum reis..Abi zaten demirbay gitmiş, orta saha almayacaksak niye gönderdik ki. Bir orta saha gelir. Ha bu çok abuk bir isim olmaz, demirbay seviyesi biri olur rotasyon için ki zaten gerekli olan bu
Sallaiyi 11 düşünüyor
Millet şampiyon olunca hayal dünyasında yaşamaya başlıyorKatılmıyorum reis..
Bize ilk 11’e kaliteli ofansif orta saha lazım.
Bu takım osimen varkende avrupada başarısız oldu.Tek değişiklil sane olacak.Oda muhtemelen yunusu kesecek.Yunus ki geçen sene çok ciddi istatistikler yaptı,
Bu tarz bir orta saha alınmazsa bu yatırımı ve hedefleri riske atmış oluruz.
Kaleci
Sağ bek
Ofansif Orta saha
Stoper
Artı alternatif bir defansif orta saha.
Tabiki gitmesi gereken adamları yollamak gerekecek.
Bunlar alındığı taktirde otomatikman alternatifleriyle birlikte çok güçlü bir kadro olacak.
Singo tarzı sağ bek- stoper iki mevkiyi oynayabilecek birini istiyoruz oraya. 3'lü de sağ stoperde 4'lüde sağ bekte kullanacağız. Bir de Davinson'a bir şey olursa o oynayıp sağ bekte Sallai oynayacak tarzı bir rotasyon.Okan Buruk öncelik defans ve kaleci demiste bizim sağ bekimiz yok
OB yayında da söyledi peşin 40m verdik diye. Kalanı taksit muht. detay belirtmemişler.Yav kaptada yazıyor 75 i baya baya cash mi verdik biz yav
Buyrun kime bakmıştınız?
Günün sonunda benim istediğim oldu hocanin açıklamalarına bakarsak
Ortasaha ve kanat da 4 iyi oyuncu olmalı demişti
Kaleci
Stoper
Sagbek
Ortasaha
10 numara
Gelecek..
Avukat rezan şov yapacağına, 10 bin tane sipariş verip dağıtsın görelim adamlığını100bin adet satarsa kulüp tarihin en büyük olayı olur inşallah satarız
40 milyon peşin, 35 milyon iki taksit halinde 1 yıl içinde ödenecek.Yav kaptada yazıyor 75 i baya baya cash mi verdik biz yav
75 e aldığımız adama 70 milyon yazıyolar itmarket yav
Apoya yedek alacak tabiki ne bekliyorsun ki2 senedir sağ bek sorunu yüzünden Avrupa'dan elendik onceligimiz nasıl sağ bek olmuyor bizim. Defans dediğide abdulkerime yedek olursa sasirirmiyim sasirmam
Bunu bende biliyorum ama belirtirlerdi bunu hep belirtiyorlar çünkü40 milyon peşin, 35 milyon iki taksit halinde 1 yıl içinde ödenecek.