Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya dönmesin ibre Alisson'a. Yani dönsün ama bize haber olmasın bu. Bir anda Alisson gelsin ve aa demek ki ibre Alisson'a dönmüş diyelim. Şimdi bu da yılan hikayesi olur kesin.

Edit: Yönetimin Ederson için vb pazarlık taktiğiyse o ayrı.

Kaleci gecikirse, Günay üstünde baskı artar, hazırlık maçında bile hata yaparsa da kökten kaybederiz adamı..

Maliyeti Ederson'dan fazla olur. Gerkesiz vakit harcamadan öteye geçmez. Lammens'in kulübü 15-20 milyon civarı bonservis istiyor maaşı da uygun olacaktır. Gereksiz zaman kaybetmek yerine haftaya Lammens'i indirmek lazım.

daha dün okan hoca demedi mi alisson ayrılmayacak ordan diye

Osimheni aldikdan sonra, baska transferlerde parayi ön plana koymak bence biraz abes. Yani parayi har vurup harman savurmayalim tabiki ama alamiyorsak baska kelimeler kullanmak lazim diye düsünüyorum.

3 arabasi olup, benzin doldurcak parasi olmayan insanlar gibi konusmayalim derim.

X oyuncuyu almiyoruz/ilgilenmiyoruz bitti gitti. Yok pahali yok 5, yok 10 bos konusmalar.
Tepkini koy kardesim, bak elin italyani malamat etti bizi.

Haluk'un patlamadigi haberi yok bu sene neredeyse. En son osimhen perşembe gelecek dedi cumadan önce açıklanmaz dedi. 1 tane bile bilemedi.
perşembe gelecek demedi ben iyi takip ediyorum kavukçu çarşamba yada perşembe osimheni almaya gidecek dedi,cumartesi osimhen stadta olacak dedi, tweet okuyup patladığını düşünme, hiç patladığı haberi olmadı bu yaz

Burdada hergün 100 kere kaleci nerde stoper nerdeys gerek yok. Yakinda dürümde isteriz burda.
Bi haber 10 kere paylasilmazki.

Hadi hayirli cumalar

Sattığın kadar al dönemi biteli yıllar oldu, FFPdeki güncel yapı çok daha farklı.

Total gelirin X kadarı belli kalemlere ayrılmalı ve özsermaye negatif olmamalı, kısacası kulüp kendini döndürebilmeli.

Uzun süre sonra ilk defa finansal borcumuz yok ve gelir giderleri karşılıyor yani bir sorunumuz yok.
Peki sence surdurulebilir bir yapi kuracaklar mi? (Ekonomik acidan). Su anda her sey iyi görünüyor, fakat gelecek ile alakali yatirim ve planlardan bahsedildigini ben duymadim.

Otobanda 180 ile giderken ani fren yaparsan ya şarampole gidersin ya da kaza yaparsın.

Oradan oraya gidip kaleci Berke olursa olacak olan o.

O kadar yatırım yaptınız, batırmayın.

Bu arada Ederson,Donnarumma ve Alisson arasında tartışmasız alisson önde. Bir kere kalitesinin yanı sıra idol kaleci, imza isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt