Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alisson önde de sakatlığı da önde kendisinin.

Alırken ona da bakmak lazım senede 5-10 maç kaçırırsa şaşırmayın.

Ama tabi ki Alisson çok iyi kaleci.

Kaldı ki adam gelmeyecek zaten ya.

Dünyaca ünlü kalecilerin isimleri çıktığında dahi bu iş ya Uğurcan'da ya da Berke'de biter diye düşünüyordum

Ederson icin city’nin yüksek bir bonservis bedeli istedigini dün yazdim

Bu yüzden son care olarak berke’ye yönelme sansimiz yüksek

Torreira da oldugu gibi bir süre beklemek istedi yönetim belki fiyat düserler diye ama olmadi

Sommer’i cakacaklar falan diye yazanlar olmus ama sommer cok iyi bir kaleci keske gelse

Ederson icin city’nin yüksek bir bonservis bedeli istedigini dün yazdim

Bu yüzden son care olarak berke’ye yönelme sansimiz yüksek

Torreira da oldugu gibi bir süre beklemek istedi yönetim belki fiyat düserler diye ama olmadi

Sommer’i cakacaklar falan diye yazanlar olmus ama sommer cok iyi bir kaleci keske gelse

Inter ve Milan'dan bu transfer dönemi iğne iplik bile alamayız bence Morata ve Hakan mevzusundan sonra. O iş geçti.

Bizim sezon sonlarina dogru bir kaleci ile coktan anlaşmamiz gerekiyordu. Muslera'nin ayrilacagi zaten belliydi ve ya yönetim bu sene de kalir hesabi yapti.

Ederson için bile 20 milyon istendiği yerde Ederson, Alisson, Donarumma boşa vakit kaybı. Lammens veya o tarz bir potansiyeli yüksek bonservisi 15-20 milyon olsa da maaşı 1-1.5 milyon civarı olacak bir kaleciyi haftaya indirelim ve güvenelim. Yapılacak en doğru iş şu anda bu olmalı.

Hmpf.webp
smoke.gif

bekliyoruz...

20 milyonda diretiyorlarsa alternatiflere gecilmeli. Kimse 32 yasindaki topcuya 20 milyon vermez. Ha illa 20/30 milyon vereceksek bi kaleciye bu petrovic yada maignan olmaliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt