Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica gittiği zaman gssözlük hesabını silen tipler vardı. Burada da ne tepki dönmüştü ya Rashica için.

En sevmediğim taraftar tipi Galatasaray'a 3. sınıf yeteneksiz ama koşan topçu layık görenler.

Hiçbir büyük takım salt koştuğu için bir topçuyu oynatmaz. Osimhen, Sane, Torreira, Lemina, Sanchez gibi isimler Galatasaray SK ayarındadır.

Beğenseniz de beğenmeseniz de Sallai, Sara gibi isimler bu performansları ile bu takımda oynamamalı

Ya donnaruma ya alisson ha?

Cem Uzan verir duyumu bikac güne

Dün 3 kaleci koydu instaya

Bi kaleciye 20 vereceksek o Atuboludur. 15-20 sene rahat oluruz

Olaya sadece bonservis olarak bakma maaş olarak total maliyet bak. Uğurcan'a da 20 milyon bonservis falan vermeyiz 10 milyona bırakırlarsa bir ihtimal. Lammens veya bu tarz bir isme 15-20 bonservis verebiliriz mesela çünkü maaşı 1-1.5 milyon olur ve ileride satabileceğin bir oyuncu. Lakin Ederson'un maaşı da 8 milyon ve satamayız o yüzden ona bonservis 20 milyon veremeyiz.
Maaş konusunda haklısın, bekledikçe Ederson’un bonservisinin düşeceğini tahmin ediyorum ama City gibi tok satıcılar söz konusu olunca öyle bariz bir düşüş de olmaz

Kaleci konusunda gidişatta iyi sinyaller almıyorum, Lammens Premier Lig’e gidebilir Petroviç gibi,
Tzolakis çok zor, Olympiakos bırakmaz.

20m beklentileri varmış. Ağustos ayına geldik, 15e anlaşalım

Bu kapıyı açtıkları miktar. 17-18 civarına bitirebiliriz. 5+ 13 zorunlu satın almaya bile tamam diyebilirler bence. Manu haberleri vardı ama Manu kaleci Onana satışı sonrası ancak düşündükleri hedef şu an onların orta saha ve Sesko gibi hedefleri var.

Dün Okan hocanın "Trafford da listedeydi" demesi çok düşündürdü beni.

olduktan sonra bunu söylemek kolay - o transfer tamamlanmamış olsa sanki gencecik potansiyelli kaleciyi alabilecektik adadan.

Fakat "genç listemiz" var diye algıladım ve beklemedeyim neler olacak diye bakalım.

Bu kapıyı açtıkları miktar. 17-18 civarına bitirebiliriz. 5+ 13 zorunlu satın almaya bile tamam diyebilirler bence. Manu haberleri vardı ama Manu kaleci Onana satışı sonrası ancak düşündükleri hedef şu an onların orta saha ve Sesko gibi hedefleri var.
Adam acayip bir şey bütün statsları yıkmış, ayakları da kötü değil

1 sene sözleşmesi kalmış 32 yasindaki edersona 20 milyon fazla tabiki

Üzerine 5 daha koysan 26 yasindaki donnarumayi alirsin.25'e bırakır psg donnarumayi

Burda paradan çok mantık yürütmüşler

Paramız olmasa neden donnarumaya gidelim?

City hem bırakmıyor hem de 32 yaşındaki bi kaleci icin fazla para istiyo.vazgecmek mantıklı

En kotu lammens ya da tzolakis aliriz

Kaleci transferinde beklentiyi gereksiz yere aşırı yükselttiler. Osimhen alınırsa kimse sükseli bir transfer beklentisinde değildi.
Süreci daha iyi yönetmek lazımdı.

Daha 1 ay önce isimsiz G.Amerikalı kaleciler düşüyordu basına. Bütçen ya vardır ya yoktur.

Dünyaca ünlü kaleci olsun istiyorlar.en iyisi gelecek insallah

Kavukçunun dediğine göre medyada yazılıp çizildiği gibi laurentis ile aramızda bir problem yokmuş boşa sövmüşüz adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt