Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inş takımla buluştuğu anları çekmeyi akıl etmişlerdir

açma germe yaptığını görmek için katıl matıl istemeyin insanlardan

malafat ı kontrol ediyo heralde kral

1754062918455.webp

Saraya sitem etmekte "ne dinliyonuz bu pisboğazı , ben niye ortadayım" diye

Şu 15 yıl önceki psikolojiden artık kurtulun. Stat artık şehrin dışında izole bir yerde değil. Galatasaray Stadyumu’nun lokasyonu oldukça avantajlı. Etrafında yok yok. Eskisi gibi tenha bir bölge değil; metro bağlantısıyla ulaşım kolay, çevresi de her geçen gün gelişiyor.

Stadın hemen yakınında ve ulaşım aksları üzerinde birçok kafe, restoran ve eğlence mekanı mevcut. Özellikle Seyrantepe, Maslak ve Levent bölgelerine yakınlığı sayesinde maç öncesi ve sonrası vakit geçirecek çok sayıda alternatif var.

stadın zaten yapısı gereği etrafı diye bir şey yok. bir tarafı 10 şeritli gidiş geliş tem otoyolu, diğer tarafı da dağın peteklerinden aşağı inerek gittiğin vadi istanbul çevresi. benim gördüğüm vadi'de takılıp havaray'da balık istifi yahut dağı tırmanarak stada ulaşan insanlar veya maslak-levent hattından metroda kan ter içinde alt alta üst üste gelenler.

evinden çıkıp yaya gidilemeyen veya maçtan çıkınca yaya olarak staddan uzaklaşılamayan hiçbir stat kadıköy, inönü ve ali sami yen olamaz.

Şemislav ortamda yok değil mi ? ben yanlış görmüyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt