Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Okan hoca bugün Kavukçu ve şimdi de Buchi baba dediğine göre Morata nın gitmesini cidden istemiyoruz galiba. Bu demek oluyor ki hoca çift forvet düşünüyor ama Morata gitmek istiyor giderse yerine yeni bir santrafor bakacağız heralde
Yerine kimseyi baktigimiz yok bakma Buchi'nin ne dedigine. Suan iki sebepten oturu Morata'yi salmiyoruz;

1- Icardi'nin donusu en az 1 ay daha surecek, ve hatta tam mac oynamasi 2 ay bile surebilir. Bu durumda sadece Osimhen ve alternatif forvetleri arasinda Baris ve Ahmed Kutucu kaliyor elde. Hoca belki bu yuzden Morata'nin kalmasi daha dogru olur diyor en azindan Ocak ayina kadar oynatabilirim dusuncesinde.

2- Ekonomik. Hem kira bedelini hemde maasini cikartmak icin tok satici oynuyoruz. Como cok istiyorsa bizim istedigimiz 8 milyonu versin mesaji bu.

Okumuyorum bile ata bana olumsuz yorum yazmayin

Ben conterio gardi ve buchiye inanıyorum

Kavukcuya inanıyorum

Abi salın su tataftar sayısını full olsa ne olcak 40k olur iste anlami nedir anlamadim. Siradan bir hazirlik maci

Lazio maçı bilet fiyatları saçma şekilde yüksek yapıldı, en pahalı bilet 10k civarı olabilirdi, adam gibi izlenecek yerden 2 bilet alsan, yarım asgari ücret bırakıyorsun, ülke gerçeklerine uygun olmalıydı fiyatlar

Yarın 35'i bulu kalır öyle yine fena değil tabii, hava sıcak-bilet pahalı vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt