- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine kimseyi baktigimiz yok bakma Buchi'nin ne dedigine. Suan iki sebepten oturu Morata'yi salmiyoruz;Dün Okan hoca bugün Kavukçu ve şimdi de Buchi baba dediğine göre Morata nın gitmesini cidden istemiyoruz galiba. Bu demek oluyor ki hoca çift forvet düşünüyor ama Morata gitmek istiyor giderse yerine yeni bir santrafor bakacağız heralde
günde kaçkere bu mesajı atmaya başladın senHaydaaa
Olm büyük isim transfer ederiz de o Donna olmaz yani.Okumuyorum bile ata bana olumsuz yorum yazmayin
Ben conterio gardi ve buchiye inanıyorum
Kavukcuya inanıyorum
Bilmiyorum ama bizle beraber yakinda milyonu gecer.Bunun takipci sayisi bizden once 100K altindaydi demi?
Imza toreni gibi solen olacak, ve para lazim ondan hepsi. Biraz show olmali cunku.Abi salın su tataftar sayısını full olsa ne olcak 40k olur iste anlami nedir anlamadim. Siradan bir hazirlik maci
Gövde gösterisi + dış basın icin onemliAbi salın su tataftar sayısını full olsa ne olcak 40k olur iste anlami nedir anlamadim. Siradan bir hazirlik maci
Artik bizimde algici fenomenimiz (haberci) var, halt etmis cizmedekiler![]()
Bundan sonra kolay kolay büyük maliyetli transfer yapmazlar. Özellikle taraftar çıldırdı tezahüratı boşa düşmüş olur.Bilet alanlara yanında 18 yaş altı birine ücretsiz bilet gibi birşey olmalı yoksa dolmaz o stad artık. 40 bini bile bulmaz
Heaa kim olur peki alisson muOlm büyük isim transfer ederiz de o Donna olmaz yani.
baktılar boşluk oluyor - oralarda bekleyen kim varsa alırlar üst katlara gibi bir şey düşünüyorum. eğer olay oysa.Kulup cözüm bulmalı 30k cok az
Rezil oluruz
00 00a alarm kur yeni sayı dusecekKulup cözüm bulmalı 30k cok az
Rezil oluruz