Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra kolay kolay büyük maliyetli transfer yapmazlar. Özellikle taraftar çıldırdı tezahüratı boşa düşmüş olur.
Çok pahalı yaptılar biletleri. insanlar ekonomik sıkıntılar çekiyor zaten. pahalı ürünlerle değil makul fiyatlarla sürümden para kazanmaya çalışmalıyız çünkü gücümüz taraftar sayımızda

Çok pahalı yaptılar biletleri. insanlar ekonomik sıkıntılar çekiyor zaten. pahalı ürünlerle değil makul fiyatlarla sürümden para kazanmaya çalışmalıyız çünkü gücümüz taraftar sayımızda

Nereler doldu nereler kaldı bilmiyorum ama 1300 TL'den 15.000 TL'ye kadar bilet vardı.

Yani 1300 TL bugün para değil, iki kişi Burger King'e gidip 1'er tane büyük boy menü + yanına da soğan halkası vs aldın mı bu parayı ödüyorsun zaten

Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.

Ferzan bey parayı verecek yer arıyordu, 10 bin kişiye bilet alsın dağıtsın o halde

Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. Demek ki GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.
Ekonomik güç olçüsüne de bakılabilir. Asgari ücret alan biri maça bilet nasıl alabilsin, osi kutusu da alamaz. Bu beklenti daha çok iş insanları vs

GxNfCPxXcAE4Qrf

Nereler doldu nereler kaldı bilmiyorum ama 1300 TL'den 15.000 TL'ye kadar bilet vardı.

Yani 1300 TL bugün para değil, iki kişi Burger King'e gidip 1'er tane büyük boy menü + yanına da soğan halkası vs aldın mı bu parayı ödüyorsun zaten
1300 tl üzerinden değerlendiremeyiz o en düşük kategori zaten biter muhremelen. Genel olarak yüksek olmuş diğer kategoriler hazırlık maçı için

Türkiye'de takımının sürekli maçlarına giden toplam 100 bin taraftar yoktur sürekli kombine alan ya da talip olan 50 bin bir de arada giden 50 bin. Yazın ortasında ve bilet fiyatlarına bakarsak çok bile.

Samsun-dunkerque maçını izliyorum kanatta zossou diye bı velet var 20 yaşında direkt alalım yer uçağı gibi valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt