Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de takımının sürekli maçlarına giden toplam 100 bin taraftar yoktur sürekli kombine alan ya da talip olan 50 bin bir de arada giden 50 bin. Yazın ortasında ve bilet fiyatlarına bakarsak çok bile.
Zeytin şikayet eder ama sen niçin gitmiyorsun diye sorunca da susar

Ekonomik güç olçüsüne de bakılabilir. Asgari ücret alan biri maça bilet nasıl alabilsin, osi kutusu da alamaz. Bu beklenti daha çok iş insanları vs
Kutu olarak tamam katılıyorum sana. Lakin taraftar stadın dolmasını da en azından bir 45 bin olmasını bekliyordum ben. Yöneticiler buna benim dediğim gibi bakabilir.

@Can Erden Jelert idmanda

1754072180337.webp

Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.
Alakası yok. Bu ülkede 81 il var herkes gelemiyor maça . 1 maçla onu ölçemezsin. Bu taraftar 1 milyon forma, 40 bin kombine aldı, her maçı kapalı gişe oynattı diye sen bu transferleri yapabiliyorsun sonuçta zaten.

Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.
Ne alaka bok gibi ekonomiye rağmen hayvan gibi forma satılıyor store gelirleri uçtu gitti millet 50 derecede maça gitmek istemiyor diye altı bomboşmuş falan saçma olmuş.

Sen gidiyor musun acaba maça da millete sallıyosun

Hagi, Popescu, Taffarel ve ve gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcu jenerasyonu ve başında Fatih Terim aklıma geliyor

Şimdi Osimhen, Icardi, Torreira, Davinson, Sane, Yunus, Barış, Eren ve o günleri bizzat yaşamış Okan hoca ile tekrar aynı günleri yaşamak için bir umut bir heyecan var

Yeter ki kalan 2-3 hamleyi doğru yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt