Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O formalar yuzunden umbro hep iyi markadir diyerek buyudum ben valla ya

Umbro hakkaten klastı.. İngiltere milli takımının tedarikçisiydi bir ara.. İngiliz milli takımına çok kaliteli ve güzel kit ler hazırlıyordu..

8 yediğimiz zamanlarda bir futbolcumuzun maç sonu forma değiş tokuşu ile ilgili güzel bir anısı vardı.. Bizim formaların yağmur yüzünden 3 kilo çekeri vardı.. Forma değişince adamların formaya baktık, tüy gibi hafifti şeklinde..

Sara bencede yedek oturmaz gibi

Geçen sene kaç maçı duran topla çözdük.

Okan hocanın 10 no istememesinin sebebi birazda o
Oturacagi ya da 8 i devralacagi maclar olacaktir.
Klasik 3lude muhakkak dinlenecegi maclar olacak.

Bu ustunde ne dusunursen dusun hep oynasin dedigin adamlardan bir iki tanesini tam oturtamadiginiz bir durum.

Yunus 10 oynar mi sane kanattayken? Ya da tem tersi?

Ne bileyim cift forvetlik mac olur icardi 10 gibi oynar , onun oyun gorusuyle sara/sane /bay iceri kosulari izler miyiz?

Tum bunlar olurken osimhenin alan bulmasi.

Akla muazzam senaryolar geliyor ama bunu yonetmek, mactan maca her senaryoya hazir tutmak ve sonuc almak (ozellikle avrupada) Okan hoca icin geldiginden beri en zor sezonu olacaginin gostergesi.

Bana gore rakip kim? Defansinin zaafi vs nedir? Ona gore isi cozecekler oynar eder. O cesitlilik olustu ofansta

Osimhen instadan napoliye tesekkurle veda kolaji paylasmis.(Epey olmus bu arada ben yeni gordum)
Her seye ragmen cok karakterli adam ya helal olsun

4a8fcb94-9c61-4302-8d29-522b594bfab5.webp

Kavukçu'da onu kast etmedi mi kaleci açıklamasında?
Bende o vibe i aldim isin gercegi. 10 M bonservis olsa is coktan bitmisti bence, yarin oda gelirdi stada.

Keske 3 gizli isim falan demeseydi ama. Simdi hedef arayacak millet deli gibi.

Bitirmeden bir transferi boyle aciklamalari hic sevmiyorum acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt