- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Bu aralar Uğur İz
uğur iz bile şampiyonluklarda net artık kafaya takmıyor bile, ben buna dursun papi devrimi derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aralar Uğur İz
Profil fotoğrafından ve altındaki yazıdan rahatsizim. Okana net bir mesaj olarak algılıyorum ve hoşuma gitmiyor. GS yüzyılı sen inanmadan başlamaz Pukki. Ateşi yak ve katil bize artıkuğur iz bile şampiyonluklarda net artık kafaya takmıyor bile, ben buna dursun papi devrimi derim.
Enzo fernandezin oğlu.tezahürat yapiyo bebe sürekli
Fatih Terim Cup çok klas olurArtık Ali Sami Yen Cup düzenleme vakti geldi. Neden düzenlenmez anlamıyorum da. Benfica-Arsenal-Madrid vs tarzı
Kim dedi ?Osimhen Ada'da
O kotu olur ya kaybedersekArtık Ali Sami Yen Cup düzenleme vakti geldi. Neden düzenlenmez anlamıyorum da. Benfica-Arsenal-Madrid vs tarzı
agustos oldu hala kaleci yok. bu yangin tayfa ne halta yariyor.
dur daha okan hocana neler edicem hele bir avrupada zurna avuçlasın yineProfil fotoğrafından ve altındaki yazıdan rahatsizim. Okana net bir mesaj olarak algılıyorum ve hoşuma gitmiyor. GS yüzyılı sen inanmadan başlamaz Pukki. Ateşi yak ve katil bize artık
Artık karşı karşıyayizdur daha okan hocana neler edicem hele bir avrupada zurna avuçlasın yine![]()
Kazanmasak da olurFatih Terim Cup çok klas olur