Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wirtz'in premier lig performansini da cok merak ediyorum cok yetenekli ve modern bir 10 no ama bence hayal kirikligi yaratacak beklenen etkiyi goremeyecegiz ..
Gerci Rodrygo da gelirse liverpool tartismasiz favori olacak ligde benim merakimin saglikli bir yaniti olmayacak gibi ..

günü özet geçecek babayiğit var mı?
Hayri ağabey antepliymis

Can erden fasulye diye bi film izlemis sabahtan beri övüp duruyor

Sami karakoc bana sardi durduk yere

Alper beyin tatili bitiyor biraz gergin

Yarinki mac icin 32k bilet satilmis 18k bos

Yarın osi icin müthis bir klip geliyor

Donna dona donna donna dona dona dona dona donna

Vala Vala valla valla Vala Vala diye bi şarkı vardı
Onu donnarumaya söyleyek

Bu arada biraz empati yapsaniz?

Osimhen'de bize gelmek icin Napoli'ye gitmedi, antrenmanlara bile cikmadi. Onu simdi kral ilan ediyorsunuz ama Morata gitmek istiyor diye hain mi oluyor? Tamam mazareti yoksa antrenmanlara cikmali en kotu noter tespiti yapartirirsin para cezasi falan verirsin, ama gitmek istiyor iste bu cok net.
Yanlış kıyaslama bence. Osimhen Napoli'de bayağı bayağı ırkçılığa uğradı, taraftar da arkasında durmadı, günlük hayatta ve açtığı canlı yayınlarda bile herifi bile isteye çileden çıkarttıkları videolar var birsürü. Osimhen'in durumu anlaşılabiliyor.

Morata'ya ne taraftar, ne de kulüpte bir başkası herhangi bir olumsuz durum/söylem içerisine girmedi. İş ahlakına sahip her futbolcu en azından gelip antrenmana çıkardı. Sane mesela istese oram ağrıyor, buram ağrıyor diyip maça çıkmazdı son 1 ay Bayern'de. İş ahlakı işte. Morata'nın yaptığının benzerini Marcao yaptı zamanında, ederinden ucuza gitti. Gerçi sonra orada sakatlıklardan dolayı nerdeyse futbol hayatı bitti...

Hiçbir savunulacak yanı yok yani. Bunun ne cins bir insan olduğunu şampiyonluk kutlamasındaki o hareketinden anlamış ve notunu vermiştim zaten.

Yanlış kıyaslama bence. Osimhen Napoli'de bayağı bayağı ırkçılığa uğradı, taraftar da arkasında durmadı, günlük hayatta ve açtığı canlı yayınlarda bile herifi bile isteye çileden çıkarttıkları videolar var birsürü. Osimhen'in durumu anlaşılabiliyor.

Morata'ya ne taraftar, ne de kulüpte bir başkası herhangi bir olumsuz durum/söylem içerisine girmedi. İş ahlakına sahip her futbolcu en azından gelip antrenmana çıkardı. Sane mesela istese oram ağrıyor, buram ağrıyor diyip maça çıkmazdı son 1 ay Bayern'de. İş ahlakı işte. Morata'nın yaptığının benzerini Marcao yaptı zamanında, ederinden ucuza gitti. Gerçi sonra orada sakatlıklardan dolayı nerdeyse futbol hayatı bitti...

Hiçbir savunulacak yanı yok yani. Bunun ne cins bir insan olduğunu şampiyonluk kutlamasındaki o hareketinden anlamış ve notunu vermiştim zaten.

Yaw bir de Osimhen kariyerinin belki en kotu doneminde burada kendini buldu.. taraftar resmen İcardiyi bile unuttu Osi gelince ..Statta- sampiyonluk kutlamasinda- yolda- kafede her yerde adama sevgi seli gosterildi.. Tabi isin bir de ekonomik boyutu var ustune Avrupada alamayacagi maas da vaad edildi ( helali hos olsun kendisine)
Morata Comodan ne gormus de yaygara kopariyor beni salin diye .. İtalya'da oynayacaksa niye geldi buraya sirf 6 milyon kiralama odedik.. Su durumda ne bekliyor bedavadan Comoya mi verecektik ?
Moratayi anlamaya calismak bana cok sacma geliyor bize baski yapacagina Como'ya yapsin sahipleri hayvan gibi zengin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw bir de Osimhen kariyerinin belki en kotu doneminde burada kendini buldu taraftar resmen İcardiyi bile unuttu Osi gelince ..Statta sampiyonluk kutlamasinda yolda kafede her yerde adama sevgi seli gosterildi.. Tabi isin bir de ekonomik boyutu var ustune Avrupada alamayacagi maas da vaad edildi ( helali hos olsun kendisine)
Morata Comodan ne gormus de yaygara kopariyor beni salin diye ..Karaktersiz herif italyada oynayacaksa niye geldi buraya sirf 6 milyon kiralama odedik.. Su durumda ne bekliyor bedavadan Comoya mi verecektik ?
Moratayi anlamaya calismak bana cok sacma geliyor
Anlayacak bir şey yok maalesef. Yaptığı şeyin hiçbir izahı yok. Bu Como denen gavat takım da bize gelince 2-3 milyonun hesabını yapmaya başladı. Bu kadar çok istiyorsanız verin ederini alın hayrını görün. 85 milyon euro harcamışlar bu dönem, bok gibi paraları var yani. Dün de yazdım, sahiplerinin 40 milyar doları aşan serveti var.

Gecen seneden beri söyluyorum.Evet inanilmaz atlet ama napolideki o seviyesinde degildi bizde he kamp yapmadi vs etkilidir muht ama bu hale dönse iyi olur

Osimhen ilk geldiginde daha urkutucuydu darma dagin ediyordu defanslari maalesef fiziksel olarak bir miktar dusus yasadi ki o hali bile yetti bizim ligdekileri ezmeye

Gecen seneden beri söyluyorum.Evet inanilmaz atlet ama napolideki o seviyesinde degildi bizde he kamp yapmadi vs etkilidir muht ama bu hale dönse iyi olur
Geçen sene Eylül'e kadar muallakta kalıp gelmişti bu sene Ağustos'ta top başı yapıyor, takıma da alıştı prime bir Osi izleriz inşallah.

Yaw bir de Osimhen kariyerinin belki en kotu doneminde burada kendini buldu.. taraftar resmen İcardiyi bile unuttu Osi gelince ..Statta- sampiyonluk kutlamasinda- yolda- kafede her yerde adama sevgi seli gosterildi.. Tabi isin bir de ekonomik boyutu var ustune Avrupada alamayacagi maas da vaad edildi ( helali hos olsun kendisine)
Morata Comodan ne gormus de yaygara kopariyor beni salin diye ..Karaktersiz herif italyada oynayacaksa niye geldi buraya sirf 6 milyon kiralama odedik.. Su durumda ne bekliyor bedavadan Comoya mi verecektik ?
Moratayi anlamaya calismak bana cok sacma geliyor bize baski yapacagini it Comoya yapsin sahipleri hayvan gibi zengin
Katılmıyorum Osimhen kendini falan bulmadı. Burada da aslında bir şeyleri ıspatlamaya çalışmadı. Osimhen a dan z ye zaten bu. Osimhen 'in buraya gelişi: O bana bakmaz dediğim kızın bana aşık olması gibi bir şey. Napoli ile şampiyon olduktan sonra ki olayları kronolojik sıra ile düşündüğümüzde Osimhen in buraya gelmesi mucizevi bir şey. Bizim bu paraları bulmamızdan çok daha mucizevi. Osimhen kötü falan değildi, kader ağlarını ördü. Allah ol der ve olur.

Katılmıyorum Osimhen kendini falan bulmadı. Burada da aslında bir şeyleri ıspatlamaya çalışmadı. Osimhen a dan z ye zaten bu. Osimhen 'in buraya gelişi: O bana bakmaz dediğim kızın bana aşık olması gibi bir şey. Napoli ile şampiyon olduktan sonra ki olayları kronolojik sıra ile düşündüğümüzde Osimhen in buraya gelmesi mucizevi bir şey. Bizim bu paraları bulmamızdan çok daha mucizevi. Osimhen kötü falan değildi, kader ağlarını ördü. Allah ol der ve olur.

images (47).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt