Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın bir adı olsaydı Fatih Terim Cup gibi
Yine osimhen video şeklinde taraftarı maça çağırsaydı vs
Ayrıca maç öncesi taraftara yönelik hediyeler, penaltı friikik etkinlikleri vs olmalıydı
Tabiki fiyatlar biraz daha düşük
hadi fiyata bir deneme yaptılar diyelim - bu seviyelerden yaparsak ne olur denediler diye.

gerçi anlamsız oluyor , çünkü kombineye açık maçlarda zaten bilet kalmayacak %99.

ama 0 organizasyon , 0 düzen , 0 tanıtım

tek duyduğumuzşu oldu "Cumartesi maçtan önce imza töreni , sadece GS katıl ve GSPlus premium" - bunuda yayında duyduk, sonra hesaptan paylaşıldı ama bir görsel bir pazarlama kesinlikle olmadı.

bun rağmen 32 k gayet iyi.

dipnot: Yenikapıdan sonra taraftarın organizasyon olarak kulübe karşı bakışıda biraz değişti açıkçası, onunda etkisi var. orda donuna kadar ıslanan, sonsuz saçma sanatçı silsilesini ayakta yaşamış adam bugün stada gitmez mesela sırf o kötü deneyimi yaşadığı için.

Frankowskiden sonra Cuesta da büyük zarara girmeden yollanabilirse büyük başarı hakkaten. Geriye Köhn-Zaniolo-Nelson-Morata kalıyor. Morataya 6m veriyolar, Köhne de 3-4 civarı teklif var onu 5-6ya elden çıkarabiliriz , Nelson'a pek teklif olacağını zannetmiyorum kiralık yollanır muhtemelen tek sıkıntı Zaniolo insallah ona da 7-8 teklif gelir de stoper/sağ bekin parasını bunlardan çıkarırız.

Frankowski- 1.5+1.5+ 5 (zorunlu)
Cuesta- 1+6 (zorunlu)
Nelsson-6
Morata-6
Zaniolo-10
Köhn-4

Yeterlidir.

28.5 buradan
21 (Solo İl Gala)
3 (Lazio Maçı)

Osimhen’in bonservisinin %75’i çıkar.

allahin leşcuk u

yıllarca kaptanlıgını yaptigin kulübe sövüyolar

insan bi ’huoğp noluyo birader’ der

bi de siritiyosun yani

harbiden les herifin tekisin

Hayatın gerçekleri ne yazık ki nereye giderseler oranın kimligine burunuyorlar.Yabanci oyuncuların takımı benimseyenler den bahsediyorum daha vefalı olduğunu düşünüyorum.

Sara'nın bu kadar talibi varsa 45m fiyat çekmek lazım. Yok öyle 30-35e satmak zaten maliyeti 25 bize maaşıyla beraber 10m kar için satmak mallık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt