Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberin detayında 40 milyon euro deniliyor eğer 35-40'lar konuşulursa satılır. Satılmalı da zira bu paradan daha iyisi zaten bulunamaz. Bu paraya satarsan yerini de çabucak doldurursun.

Hakan Çalhanoğlu
Baby Lemina

2 transfer yapılır o parayla.

Sara'nın yerine alacağımız kişiyi bilme şansımız olsa net bir yorum yapabiliriz ama gelenin Sara kadar katkı verip, vermeyeceği meçhul. Daha iyisine ihtiyacımız var mı, bence var. Kısa vadede İlkay çok isterim.

Kavukçu dün genç isimler de gelecek tarzı bir şeyler demişti bakalam son 30 gün kimler gelecek

Sesko
Ekitike

Vs Osimhen’in bence yarısı etmez futbolculuk olarak istenen rakamlara bak.

Gyökeres dışında ki o da 27 yaşında (1 yaş büyük) bu paralar komik.

allahin leşcuk u

yıllarca kaptanlıgını yaptigin kulübe sövüyolar

insan bi ’huoğp noluyo birader’ der

bi de siritiyosun yani

harbiden les herifin tekisin

ben bu videoda selçukluk bir şey göremedim reyiz ya. belki de ben yanılıyorumdur, bilemem. herkes çok tepki göstermiş.

video'da kesme-biçme işi var zaten belli. küfür edildiği an oradan düz geçiyor, sonra kes-yapıştır bir anda tirbünün önünde bitiveriyor kendi taraftarı ile selamlaşıyor vs.

sanki küfür edilirken tempo tuttu herif yau?

sonuçta 100 tane ne idüğü belirsiz keş toplanmış public küfür etmişler bize. adam tepki gösterse belki de selçuk'a saldıracaklar. boş koymuş geçmiş.

ligde gs menşeili hocaların fazla olması, fbli'lerin olmasından daha iyi bir şey bence son tahlilde.

küfür müfür bunlar boş işler. her takımda tirbünlerde yüzlerce bağımlı müptezel var ve küfürü rehabilite edemezsin. onlara tepki gösterip aydınlatma da yaşatamazsın. selçuk fb'ye yatmadan canhıraş şekilde oynatsın takımını yeter. diğer malum hocalar gibi sezon boyunca oynadığı sistemini "ne hikmetse" fb maçı öncesi değiştirip, as oyuncularını "garip şekilde" kulübeye atıp, stoper mevkiine santrafor falan koymasın yeter.

bize karşı da elinden gelenin en iyisini yapsın tabi. başka bir isteğimiz yok.

Hakikaten Osi hepsinden iyi ya İsak son sezon uçtuğu için ayrı olabilir ama o da 150 milyon zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt