Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.801
- 59.249
- 3.423
konunun adını da doluluk nöbeti diye değiştirelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim troller bundan besleniyor. FB trolleri GS hakkında yalan haber yapmaktan, BJK trolleri kendi oyuncularını abartmaktan. Her kulüpte ne tutuyorsa ona tutunuyorlar. Bizde de eleştiri ve yangın işi tutuyor.Hay sizin elestiri kültürünüze de size de
Yeni formalar cikar ama sanki forma tasarimcilari var aramizda ve begenmezsiniz
Osimhen videosu yayinlanir aramizdaki yönetmenler begenmezler
Osimhen box satisa sunulur bu kez de aramizdaki muhasebeciler begenmez fiyatindan dolayi
Neyi begeneceksiniz hincal uluc gibi herseye bir elestiriniz var
50 bin bilet atla deve değil. Onca GSli iş adamı var. Biri 100 tane, biri 50 tane alsa bile biterdi. Sonra şirketlerinde çalışanlara dağıtırdı.Ya kardeşim 10 bine osimhen forması satarsın, alınır. Çünkü dünyanın her yerinden sipariş ediliyor. Ama Lazio gibi ufak bir takıma ki Osimhen oynamayacak o maçta imza atacak sadece 10 bine 19 bine bilet satmak ne alaka? Herkes tatilde, halkın alım gücü belli. 2 kişi izlenecek bir yerden bilet alsan 15 bin tl. Asgari ücret 22 bin arkadaş, adam gibi en pahalı fiyatı 10 yap ortalama fiyatı 3-4 yap, boş olursa rezalet
Transfer zamanlarını sewmem ahbap. Züper ligçiyiz@Uğur İz üstad sen niye hic nöbette yoksun
Kızıyorlar üstaddoluluk paylaşılalı 4 dk olmuş hala burda yok rezillik
Maca gidicektik bir grup oncesi yemekli muhabbetli, bilet alacakken yan cizdiler.@Can Erden bugunku planın ne üstad maça kadar
Üstad hayranim hayatina ya müthis renkli bi yasamin varMaca gidicektik bir grup oncesi yemekli muhabbetli, bilet alacakken yan cizdiler.
Ben de tek basima gitmek istemedim.
Snooker izlendi sabah haberleri ve kahve ile.(Kanalini yazmisim farketmeden -haber olmasa bile yasakmis sonucta,uyari yedim)
Aybasi aidat tablolari panolara asildi mailler gonderildi.
Motorumu yikarim bi, usenmezsem su puma satan magazada yeni formaya bakasim var canli gozle reklamsiz.
Yemek yapmaca yemece ve keyifli Galatasaray askam televiziyasi.
Yeteri kadar konu disi bir cevap oldu mu?
Ewt lazio maci doluluk oranimiz % kaç oldu