Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.636
- 43.480
- 3.748
Beinsports 37. Kanal tv 100S Sport+ şifreli değil miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beinsports 37. Kanal tv 100S Sport+ şifreli değil miydi?
Hocam yine neyin nabzını tutuyorsun
Daha iyi şekilde pazarlanan bir ürü daha fazla satar. Tanıtımını yapmak da bunun bir parçasıHa topçular çagirmiyor diye gitmiyordu millet yaninormalde zaten gideceklerdi de ya bu topçular bizi çagirmazsa gidilmez demişler demekki :d
Semih usta iyi oynardı ne demek 50nin üzerinde bilardoya kattığı atış var , şampiyon rakipleri bile hayran adama , bizim orda kendi salonu var birkaç kez gittim , artık yaşı ilerledi epey , o kadar fazla turnuvalara katılmaz3 top o kadar sarmiyor yalan yok . Su heriflerinki futbolda enfes arapasi izlersin ya o sekilde estetik ve taktiksel yanida var.ondan baya seviyorum. Semih keske yarissaydi burda(ki iyi de oynardi eminim)
Bunlar kim lan
Hocam yine neyin nabzını tutuyorsun
Meşhur tatlının görselini alalımTarihi İnkaya Çınarı'ndayım. Yoğun bakıma girmek isteyen gelsin.
Ne olacak 16.08 de?
Seni gördüğüm yerde tokatlarimTarihi İnkaya Çınarı'ndayım. Yoğun bakıma girmek isteyen gelsin.
Hayırlısı ile bir varayım da. Gerçi meyve tabağı ve çay tercih ediyorum. Spor dolayısı ile tatlıya yanaşmıyorum.Meşhur tatlının görselini alalım
Özelden konum attım. Gelseydin.Seni gördüğüm yerde tokatlarim
Snookeri iyi oynardi olarak dedim yav , adamin yoksa allah vergisi yetenegi varSemih usta iyi oynardı ne demek 50nin üzerinde bilardoya kattığı atış var , şampiyon rakipleri bile hayran adama , bizim orda kendi salonu var birkaç kez gittim , artık yaşı ilerledi epey , o kadar fazla turnuvalara katılmaz