Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.189
- 20.995
- 2.663
Sagbek Spence kale Antonin Kinsky ucuz olurTotenhamdan 2 oyuncu alacagiz.icime doğdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagbek Spence kale Antonin Kinsky ucuz olurTotenhamdan 2 oyuncu alacagiz.icime doğdu.
Pahalı ürün de olmalı Osimhen Box gibi ucuz üründe anahtarlık, tişört gibi. Mesela atkı-şalın fiyatı 500 Tl olmamalı ama. Bu gün için ise sınırlı sayıda bilet öğrencilere, çocuklara indirimli tarzı bir kampanya yapılabilirdi satılmayan biletler için.Bizim yönetim biraz yanlış bir strateji belirledi. Taraftardan gelir elde etmenin ucunu kaçırırsan bu taraftarı soymaya çalışmaya döner, ayarı kaçmamalı. Ortalama fiyatlarla ürün ve bilet satarak sürümden daha fazla gelir elde edebilir. Pahalı ürün ve bilet ile gelirlerin düşer
Aynen öyle. Her bütçeye uygun ürünler olmalı. Bilet olayında da stadın boş kalmaması dikkatli olunmalı.bir anda taraftartardan büyük gelirler talep edilmemeli, zamana yayarak yüksek gelir hedeflenmeliPahalı ürün de olmalı Osimhen Box gibi ucuz üründe anahtarlık, tişört gibi. Mesela atkı-şalın fiyatı 500 Tl olmamalı ama. Bu gün için ise sınırlı sayıda bilet öğrencilere, çocuklara indirimli tarzı bir kampanya yapılabilirdi satılmayan biletler için.
Totenhamdan 2 oyuncu alacagiz.icime doğdu.
Karaborsasi cikmadan yapsinlar. Sonra klube bi sey kalmiyor.Bizim yönetim biraz yanlış bir strateji belirledi. Taraftardan gelir elde etmenin ucunu kaçırırsan bu taraftarı soymaya çalışmaya döner, ayarı kaçmamalı. Ortalama fiyatlarla ürün ve bilet satarak sürümden daha fazla gelir elde edebilir. Pahalı ürün ve bilet ile gelirlerin düşer
A haberde Amerikayı sollamışız ekonomik olarakTivibuspor'da feyenord wolfsburg hazırlık maçı var
Totenhamdan 2 oyuncu alacagiz.icime doğdu.
icardi ile ilgili benim çoğunlukla hissettiğim toksisite de tam olarak bu.Şimdi bunu yapan yarın Osi 2 maç kötü oynayınca Diagne, nerden verdik 75i de diyecek, bu toksiklik beni yordu sizi nasıl yormuyor anlaması güç.
Yada baktın hepsi satılmıyor bu güne özel sabah öğrenci, çocuklara, şehit yakınlarına, engelli vatandaşlara vb. gibi özel ciddi bir indirim yaparsın mesela.Aynen öyle. Her bütçeye uygun ürünler olmalı. Bilet olayında da stadın boş kalmaması dikkatli olunmalı.bir anda taraftartardan büyük gelirler talep edilmemeli, zamana yayarak yüksek gelir hedeflenmeli
Porro muMaddison ve Porro yu alır kaçarım
A haberde Amerikayı sollamışız ekonomik olarak
Aslında bu dediğin stadda boşluk olan her maç için düşünülebilir. Boş kalacağına dediğin şekilde indirimli satılsın maç günüYada baktın hepsi satılmıyor bu güne özel sabah öğrenci, çocuklara, şehit yakınlarına, engelli vatandaşlara vb. gibi özel ciddi bir indirim yaparsın mesela.
A haberde Amerikayı sollamışız ekonomik olarak
Korkulan oldu ve rehavete kapıldılarBu hafta osimhen gelisi, solo il gala furyasi ve şovunun arkaplaninda umuyorumki yonetim kaleci isiyle mesguldur sahnelere cikmanin disinda...