Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.189
- 20.995
- 2.663
Tek başına California sadece Çin Almanya ve İngilterenin gerisinde diye biliyorum, bizden sonraki en zengin ülkeler işteAbd'nin tek eyaleti bile bizi geçiyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek başına California sadece Çin Almanya ve İngilterenin gerisinde diye biliyorum, bizden sonraki en zengin ülkeler işteAbd'nin tek eyaleti bile bizi geçiyordur.
Onumuzdeki haftasonuna kadar hallolmali, cl ye 1 ay kala..Korkulan oldu ve rehavete kapıldılar
Hocanın süre lazım demesinden belli ki Ağustos ayının sonunu bulacak transferler
Şu an bekleme moduna girdiler
Aynen, şöyle bir laf var zaten;Tek başına California sadece Çin Almanya ve İngilterenin gerisinde diye biliyorum, bizden sonraki en zengin ülkeler işte
Victor bugün düştü, 2 kaleci kaldı ismi çıkmamış olansağ bek/stoper: (2 sene kiralık)
![]()
Josh Acheampong - Oyuncu profili 26/27
Josh Acheampong, 20, İngiltere ➤ Chelsea FC, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 5 May 2006, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
sol stoper: (1 sene kiralık)
![]()
Benoît Badiashile - Oyuncu profili 26/27
Benoît Badiashile, 25, Fransa ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 26 Mar 2001, Limoges, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kaleci: (8 m eur)
![]()
John Victor - Oyuncu profili 26/27
John Victor, 30, Brezilya ➤ Nottingham Forest, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 13 Şub 1996, Diadema, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
bu 3'ünü çözerdim.
orta saha için de eylül'ü beklerdim fırsat transferi illa ki düşer.
Çok içe sinen biri olmaz gibi duruyorMatvey Safonov
iyi midir.
Musleranın yeriŞampiyonlar ligi için liste bildirme günü olan 2 Eylül e tam 1 ay kaldı hala kaleci sağ bek stoper orta saha yok
Ahceampong ligin en iyi transferi olursağ bek/stoper: (2 sene kiralık)
![]()
Josh Acheampong - Oyuncu profili 26/27
Josh Acheampong, 20, İngiltere ➤ Chelsea FC, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 5 May 2006, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
sol stoper: (1 sene kiralık)
![]()
Benoît Badiashile - Oyuncu profili 26/27
Benoît Badiashile, 25, Fransa ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 26 Mar 2001, Limoges, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kaleci: (8 m eur)
![]()
John Victor - Oyuncu profili 26/27
John Victor, 30, Brezilya ➤ Nottingham Forest, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 13 Şub 1996, Diadema, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
bu 3'ünü çözerdim.
orta saha için de eylül'ü beklerdim fırsat transferi illa ki düşer.