İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.693
- 4.020
- 1.278
Sarri'yi getirin.
Tr'deki sigaraları denediği gün geri döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarri'yi getirin.
Barış?
Adam içsin ölümlü dünya bir keyfi varTr'deki sigaraları denediği gün geri döner
Yuh be kardeşim yuhhh beeeKomisyoncu Gardi artistini oyuncu satarken de görmek isteriz.
Arda Ünyay 11 başlamalı, korkağlığın lüzumu yok
4 yabancıyı orta sahaya mı koyalım 2sini de yedek bekleteceğiz birde.Ortasaha ve 10 numara şart dedik ama anlatamadık size.
Ya bissouma ya da asllani şart
Lemina çok bozuyor
O da kim? Sanatci ismi gibi.Erenay transferi elzem artık. Sağ beki yedekleyecek iyi bir türk lazım. Gerekiyorsa sol bek ve ileride de oynatabileceğin bir opsiyon. Direkt bizim sevdiğimiz stilde oyuncu. Çoklu bölgede oynayabilen teknik herif.
bu kadar önde oynatmaya çalışmaz bence hoca. sürekli aynı şeyi deneyip köyümüze dönüyoruz. farklı bir şeyler deneyecektir.Orası öyle tabi.. Nazar değmesin inşallah..
Geçen yıl Young Boys, AZ facilarından sonra değişen bir şey yok demek istedim aslında..
Şu ahı gitmiş, vahı kalmış Lazio bile arkaya kaç tane top attı.. Direkt 11 oyuncusu, kaleci, sağ bek, stoper alınmazsa kaderimiz yine aynı olur..
Singo gelmiyorum dedi.Singo+Akanji+İlkay+Bissouma+Ederson almamız lazım
Lazio değil, şu Letonya takımları bile aynı şeyi üzerimizde rahat deniyor , Torreira sakat olsa takım kalmıyor abi , her maç kaza yaparızOrası öyle tabi.. Nazar değmesin inşallah..
Geçen yıl Young Boys, AZ facilarından sonra değişen bir şey yok demek istedim aslında..
Şu ahı gitmiş, vahı kalmış Lazio bile arkaya kaç tane top attı.. Direkt 11 oyuncusu, kaleci, sağ bek, stoper alınmazsa kaderimiz yine aynı olur..