Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 - 3 transfer dediyse Dursun Özbek, stop düğmesine basmış gibi

Bugün kuzeyli kralımızı son kez izledik. Cefamızı da o çekti şampiyon da yaptı 🫡
images.webp

Orası öyle tabi.. Nazar değmesin inşallah..

Geçen yıl Young Boys, AZ facilarından sonra değişen bir şey yok demek istedim aslında..

Şu ahı gitmiş, vahı kalmış Lazio bile arkaya kaç tane top attı.. Direkt 11 oyuncusu, kaleci, sağ bek, stoper alınmazsa kaderimiz yine aynı olur..
bu kadar önde oynatmaya çalışmaz bence hoca. sürekli aynı şeyi deneyip köyümüze dönüyoruz. farklı bir şeyler deneyecektir.
daha kontrollü bir oyunda arkaya adam kaçırmalar da azalır diye ümit ediyorum.

Şu Jelert'i ve Cuesta'yı izleyeni/alanı/onaylayanı sopayla kovacaksın bu kulüpten ulan hiç mi kriteriniz yoktu be?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

************************ederson************************

****singo*****sanchez **********akanji******jakobs****

***************************partey**********************

**************sara***********************Torreira *******

*********sane******************************Barış Alper ***

*****************************Osimhen *******************

Okan buruk 4-3-3 den vazgeçerse intihar olur.

Orası öyle tabi.. Nazar değmesin inşallah..

Geçen yıl Young Boys, AZ facilarından sonra değişen bir şey yok demek istedim aslında..

Şu ahı gitmiş, vahı kalmış Lazio bile arkaya kaç tane top attı.. Direkt 11 oyuncusu, kaleci, sağ bek, stoper alınmazsa kaderimiz yine aynı olur..
Lazio değil, şu Letonya takımları bile aynı şeyi üzerimizde rahat deniyor , Torreira sakat olsa takım kalmıyor abi , her maç kaza yaparız

Bu takıma bu kadar oyuncu fazla. Vereceksin BAY'ı izleyecekler. Tamam talepkar bir takımzıda acaba bokunu çıkarmasak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt