Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus-sane kanatları oynarsak yunusun sağ sanenin sol oynaması lazım bence ne dersiniz
Sane City’de sol kanatta oynuyordu ağırlıklı. Bayernde de hem sağ hem solda oynadı. Hatta 10 numara da oynayabilir. Yunus’un formda olması güzel. İleride bir çok varyasyon yapılabilir. Maç içinde Yunus da Sane de zaman zaman 10 numaraya geçebilir.

Zaniolo - Kerem takasi cok mantikli

Zaten takimi oyunculari biliyor, hemen oynar

Net sol kanat yok takimda, BAY‘a bir sey olsa kanatsiziz

Efeyi kazansak bari.efe niye sure almadı bu maçta arkadaş?şu apokerim ve kaan 3 hafta olmasa da kafa dinlesek.arda oynasn

orta saha almazsak intihar olur, umarım hem sağ bek hem stoper oynayan mevkisi belli olmayan birini almazlar

Okan Buruk: "Hazırlık dönemindeyiz. Tamamlıyoruz. Şu anda orta sahayla ilgili bir düşüncemiz yok ama ilerleyen dönem içinde bununla ilgili karar vereceğiz. Neden böyle söylüyorum; çünkü önceliğimiz olan mevkiler var."

bu kadar önde oynatmaya çalışmaz bence hoca. sürekli aynı şeyi deneyip köyümüze dönüyoruz. farklı bir şeyler deneyecektir.
daha kontrollü bir oyunda arkaya adam kaçırmalar da azalır diye ümit ediyorum.
Bende 3 senedir bunu diyorum ama oynatıyor

bu kadar önde oynatmaya çalışmaz bence hoca. sürekli aynı şeyi deneyip köyümüze dönüyoruz. farklı bir şeyler deneyecektir.
daha kontrollü bir oyunda arkaya adam kaçırmalar da azalır diye ümit ediyorum.
Böyle oynamaya çalışacaksak da Apoyla Kaanla olmaz.. Kaldı ki kapanacak, geride bekleyecek bir oyun sistemi bizim genlerimizde yok.. Arkaya atılacak topları süpürecek kaleci (Günay 2 kere çuvalladı bugün), fişek gibi sağ bek ve stoperin olmazsa kevgire çevirirler bizi.. Arkaya atılan bir top da Arda Pedro yu yakaladı ama yaptığı penaltıydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt