Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar olarak isimlere spesifik olarak anormal takılıyoruz.

Oyun ÇOK daha önemli oyuncuların bireysel noktalarına yaptığınız eleştiriden (bu ne demek: aynı oyuncu oturmuş oyunu olan bir takıma entegre olabilirse daha iyi oynar)

sanki o ismi değiştirince bombastik 8-0 10-0 maçlar olacak.
E bunu yapacak olan da hoca degilmi? 3 senedir gram gelisme olmadi habire ayni seyleri yapip farkli sonuc almaya calisiyor(avrupa)

Yönetime önerim sara torreira leminayı da satın, orta sahasız bir düzen kuralım

E bunu yapacak olan da hoca degilmi? 3 senedir gram gelisme olmadi habire ayni seyleri yapip farkli sonuc almaya calisiyor(avrupa)
Dikkat et defans arkasına pas atan da defans arkasına kosanda bomboş oluyor. Ofsayt taktiği yapmaya çalışıyoruz beceremiyoruz. Israrla bu görmezlikten geliniyor

Millet arda unyayi çok seviyo ve apoya kafayı takmışlar.

Cl dönüşü arda apokerim iş yapar ligde bu arada

Berkan saha içinde pek katkı vermese de soyunma odasında etkili bir isim. Alman ve Fransız bağı olan oyuncuların takıma kaynaşmasında etkili oluyor ve ortamın enerjisini yükseltiyor.

Sırf bu faktörlerden dahi kalmasını isterim. Ancak Demirbay'dan sonra Berkan'ın da gitmesi personel sayısını iyice azaltıp orta saha transferini elzem kılacağından gitmesini istiyorum

Dün 2. golde eren dikkatli olsa yemezdik.ama eren boey gibi değil ve Avrupa için tecrübesiz.yanina da abdulkerim ve kaan koyunca da olmuyo iste.Lemina da toplayamayinca arkayı.. bu sorunu cok yaşarız bunlarla

Norwich döneminde azımsanmayacak sayıda sağ ön de oynamış.

Bizde yeterince çalışmadığı çok belli, orada 1 m euro alıyordu burada bonussuz 2.75 alıyor, çocuğu falan da oldu rölantide takılıyor benim gördüğüm.

Şut atamaması, topla gidememesi vs hep fiziksel sorunlarıyla alakalı, en iyi yaptığı iş duran top da statik bir aksiyon zaten.

Yarın bireysel çalışmalara falan başladığını görmezsek 30 falan gördüğü an anında gönderilmeli. Yaşı da az değil.
Bende aynı düşüncedeyim kumaşı sağlam iyi oyuncu ama bizi 1 oyuncu eksik bırakıyor temaslı oyunda zayıf top sürme yeteneği zayıf şuanda ilgilenen kulüpler var deniyordu Manchester falan ciddiyse oradan garnacho takası veya Sancho artı bir miktar paraya olabilir bence

Dennis Mani sallai yerine bize isterdim bu arada.Fatih hoca zamanı gelmek istemisti.

Ferdi Kadioglunu sol bek olarak degil, cok yönlü dinamik oyuncu olarak düsünmek lazim.

Sag bek sol bek, kanat, orta saha falan da oynar.

Üstelik yerli statüsünde

Milli takimda önlibero oynamisti galiba, kim oynatti hatirlamiyorum - ya kuntz ya da montella

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt