Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuesta nelson zaniolo köhn jelert

şunlardan 30 milyon alabilsek ya
Dün sallai yerine zaniolo olsa 2 gol fazla atmıştık lazioya.sallai 2.yari da sıçtı

Okan hoca varken zaniolo gibi kaliteli adamları 60 maçlık periyotta tutmalıyız terimcilerin dediği gibi.zaniolo en kötü 10 gol atar

Vasatlar silinecek bu takimdan artık.kaliteli ve yetenekli gençler sahne alacak.izin vermiyoruz

zaten hoca eleştirisi olarak dedim .

taraftar isim isim gaza gelip bir oyuncu ile çözülecek modunu da ayrıca irdeledim. maçlarda çok yaşıyoruz anında uplanıyor konuları - sene sonuda çöööppp saaattt moduna dönüşüyor.
Sonunda gene hersey hocanin oynattigi oyuna baglaniyor ama. En cok da hoca elestiriliyor zaten?

Dün sane 15 dk fazla oynamak istemiş ama izin verilmemeliydi.zemin çok kötü ve herif geleli 8 gun olmuş tatilden.
Son 20 dk oynamaliydi dün bana gore

hoca berkan'ı pek kullanmıyor. gitmesi çok bir şey değiştirmez ama orta sahada adam kalmadı rotasyon için.
sayısal olarak düşünürsek berkan da gidince 3 adam eksilmiş olacak. (mertens, berkan, kerem)
ekleme sayısı sıfır.

Berkan da gidiyosa İlkay'ı almamız gerekiyor artık. Hatta üstüne 1 tane daha 6-8 almamız gekekiyor. Hoca bu orta saha istememe yobazlığından vazgeçer umarım. Sara-Torreira sakatlansa Efe mefe oynayacak böyle planlama olmaz

elimizdeki tüm oyuncular sağlıklı olsa hocanın ileri kurgusu ve orta saha kurgusu nasıl olacak acaba? son senelerdeki formuyla eldeki kadroda kimse barışı yunusu kesemez. ikardi ne olacak sane ne olacak sara ne olacak lemina ne olacak yeri garanti olan şu formuyla tek torreira var.. yine kafası karışmaz umarım. ziyeş, zaha, barış, yunus olduğu zaman ki gibi.. ikisi elendi gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt