Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.926
- 102.084
- 5.238
Nevzat a dediyse kendisine saygılarımı sunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bilir yine ne sordu bos herifnevzata demiş. nevzatın neden öyle twit attığı belli oldu
Kavukçu ve başkanın basın toplantısında ne sordu bilmiyorum. O sorulardan birine sinirlenmiş galibakingzat nasıl kızdırmıs bu herifi yav
ne söylemiş olabilir ki
yönetime de baya yakın bi portre ciziyor
Kavukçunun videosunu izlemeyen varsa izlemesin sakın.
Fenerlilerin ve kucak dansı yapan küçük kardeşlerinin ne derece mal olduğunu tescillemek istiyorsanız izleyin.
Ben bu kadar mal bir camia görmedim birdi iki oldular aynı anda iki camianın nasıl gerizekalı olup orangutandan daha düşük iqye sahip olduğunu görüyoruz resmen.
Lc waikiki dir oArmani mi
NolmuskiKavukçunun videosunu izlemeyen varsa izlemesin sakın.
Fenerlilerin ve kucak dansı yapan küçük kardeşlerinin ne derece mal olduğunu tescillemek istiyorsanız izleyin.
Ben bu kadar mal bir camia görmedim birdi iki oldular aynı anda iki camianın nasıl gerizekalı olup orangutandan daha düşük iqye sahip olduğunu görüyoruz resmen.
Bocanın kalecisi miArmani mi
Öyle soru mu sorulur lan seninle sonra görüşeceğiz demiş.Nolmuski
Maç sonrası mı ne geçerken buna böyle soru mu sorulur lan diye çekişiyor işte.ne videosu bu
EvetNeymiş o, Afrika kupası mı
öyle bir yazmışsın ki +18 görüntüleri çıktı gibiKavukçunun videosunu izlemeyen varsa izlemesin sakın.
kingzat nasıl kızdırmıs bu herifi yav
ne söylemiş olabilir ki
yönetime de baya yakın bi portre ciziyor
Ben ligde demedim zaten Avrupa'da dedim. O takım çok kötü kadroydu. Şu takımın 36 takımın içinde ilk 24 en girmesi olması gerekendir başarı degildir bu. Bu kadro Gayet başarılı olur cag dışı futbol oynatmazsan eğer. Hurra pres yap arka tarafı boşalt böyle bir futbol yok. Avrupa'da dengeli oynayacaksın. Orda Kayseri sivas filan yok. Ligde oynasın bu oyunu Avrupa'da başka birşey bulacakIzlemesek bizi yiyeceksin, gol yemeyen takim o donem ligde rezalet durumdaydi. Kasimdan Subat sonuna sadece 1 galibiyet alan takimi ovmek de ayri bir vizyon herhalde.
Ekli dosyayı görüntüle 297744
Herkeste bir yalandan Avrupa basarisi fantezisi olustu ya da olusturuldu. Bu sene ilk 24e kalirsak bizim icin basari.
Ligde 13. olmaya da gerek yok, 2. oldugun an kurdugun butun duzen basina yikilabilir. Bu saatten sonra baska camiayi sampiyon yapmadan olabildigimiz kadar sampiyon olup avas sene CLde olmamiz lazim. 1 sene ilk 16ya kalmaktansa her sene CLde oynamayi tercih ederim.