- 29 Ocak 2024
- 8.425
- 7.266
- 568
Güncel makul transfer söylentilerine göre yeni kadromuzu yapalım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi söylenti bunlar
Eyvah polise yakalandıkHangi söylenti bunlar
Barışla Yunus nerde
Bahanelere karnim tok. Kimse kusura bakmasin 1 topcuya 75m verebiliyorsak ilk 24e mazeretsiz kalacak takim
Yoksa koy ismail kartali oda bu takimi ligde sampiyon yapar
Salih sen kimin fakeisin
SergeninSalih sen kimin fakeisin
Salih sen kimin fakeisin
Sane yunusun geçen sene oynadığı oyunu oynasın okeyim fazlasını istememBarişla yunusun adini ingilizce yapalim tum taraftarlarimiz birer yildiz aldık diye sevinsin derim
Sent from my SM-M135F using Tapatalk
@Emrah DuvarSalih sen kimin fakeisin
Bize düşmez ihtiyacımız olan adamda değil gelse nerede kullanıcaz sane barış yunus var açıkçası sane alışınca nasıl olur bilmiyorum şuanda ama bu yunusu kadrodan kesemeyiz barışta ona keza yapılması gereken sara kulübeye sane 10 numara yunus barış kanatları özellikle barış be yunus bu sene yağ gibi akarLookman ile Atalanta savaş halindeler
transfer festivali
Bahanelere karnim tok. Kimse kusura bakmasin 1 topcuya 75m verebiliyorsak ilk 24e mazeretsiz kalacak takim
Yoksa koy ismail kartali oda bu takimi ligde sampiyon yapar
O dümen iyiyse fb alırYakub deniyordu bir de, duyurularda onun ismini görmedim?
Medyaya anlaşmadan önce ve giderken doğru fiyatları veriyorlar, anlaşınca yarı yarıya düşük diyorlar. Duran 25’e alındı, geldikten sonra 12 oldu maliyeti. Kerem kusura bakmasın 5’lik topçu değil, 5-6 isteyerek istemiyorum demiş aslında da adamlar onu da veriyor. Menajeri zaten fenerli.5 onlar için çerez parası. Zaten minimum 5 teklif etmişlerdir
O çocuğu fenere verirler Antalyaspor holigan fenerliler tarafından yönetiliyor.Yakub deniyordu bir de, duyurularda onun ismini görmedim?