Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hashüs kadar boş bir herif yok

Gören de müthiş baskı yaptık zanneder

Barış girene kadar Sallai’nin armut armut koşması dışında bir halt yoktu
Onu yazdım ben de, başlangıç senaryosu kötü olunca çözüm üretemedik. Eren-Jakobs olayını ligde de görmeyiz umarım gerçi :asd:

Başlangıç senaryosu buyuk hayal kırıklığı. Sonrasında zaten çok oyuncu değişti onlar-biz. 60 sonrasına çok dikkat etmem ben. Ama başlangıç senaryosu cuvvaladık sonucta. Sallai-Kaan sağ bek-Jakobs sol açık vs garip bir şey idi

Kendisinden nefret ederdim özellikle son zamanlarında nirvana yapmıştı bende sinsi herif tam yerine gidiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene gitmek için bir yerini yırtan adam 1 yık sonra ana bacı sövdüğü kulübe gidiyorsa o adam adam değildir

Geçmiş mesajlar duruyor.

Hal aynı düşüncedeyim.

Ne kadar kötü olsa da Zaha'yı bin defa kereme tercih ederdim hala aynı düşüncedeyim.

En azından daha karakterlidir.

Hayırsız olsun inşallah..

Kerem diyelim ki geldi.çok asist yapar mı nesrye ve durana?bu isimlerin bitiriciligine ve pozisyon alişına bağlı.

Talisca ile iyi anlaşır gibi ama defansif zafiyeti bol olur bu seferde

morhipo irfana katlanamıyor, keremin top kayıplarına en fazla 3 maç dayanır çok iyi oldu bu transfer ben memnunum. Kerem o tımarhanede başarılı olamaz 🤣

kerem kariyerini bitirecek yazık oldu, psikolojisini altüst edeceğiz asıl psikolojik savaşı fbye gelirse görecek

Bu keremin amacı zaten fbye gitmekti, 1 sene Avrupa yaptı şimdi dönüyor, bu herife kaptanlık verdik bir de, şu kulübün içine FB geçmişi olan sinek bile sokmamak lazım, adamların o fenerlilik işleri gitmiyor iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt