- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Kerem'e 30 milyon mu buna kahkahalarla gülmekten başka tepki veremeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4-3 diyorlar bir de 4-3-3.Bu mal fener 3lü oynamayacak mı neresine sokacaklar keremi
Bence gitmez
Onu yazdım ben de, başlangıç senaryosu kötü olunca çözüm üretemedik. Eren-Jakobs olayını ligde de görmeyiz umarım gerçiHashüs kadar boş bir herif yok
Gören de müthiş baskı yaptık zanneder
Barış girene kadar Sallai’nin armut armut koşması dışında bir halt yoktu
Başlangıç senaryosu buyuk hayal kırıklığı. Sonrasında zaten çok oyuncu değişti onlar-biz. 60 sonrasına çok dikkat etmem ben. Ama başlangıç senaryosu cuvvaladık sonucta. Sallai-Kaan sağ bek-Jakobs sol açık vs garip bir şey idi
Adam fbliymis zaten sasirmaya gerek yok
Yok valla gider imaz atarsa ben ban yiyecek kadar küfür ederim febe topcusuna küfür edilirKerem'e 30 milyon mu buna kahkahalarla gülmekten başka tepki veremeyiz.
şimdi anladın mı kardeş benim kim olduğumu?Yalan. Fener kapıyı 5 milyondan açmıştır
Recep'e ban gelir mi renktasRecebin bütün kariyeri bitti kerem fbde
Geçen sene gitmek için bir yerini yırtan adam 1 yık sonra ana bacı sövdüğü kulübe gidiyorsa o adam adam değildir
İnanıyoruz azizim inanmak istiyoruz.Haluğada @Emre Zeytinli nin berberi gibi güven olmaz.
Receb'i asalımRecep'e ban gelir mi renktas