- 3 Temmuz 2012
- 139.359
- 87.837
- 5.338
yalnız fbliler kereme hertürlü sahip cıkacaktırGiderse orası da gülbahçesi zaten![]()
bu adamlar chobaniyi bile savunuyor top oynamayan cengize bile laf etmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız fbliler kereme hertürlü sahip cıkacaktırGiderse orası da gülbahçesi zaten![]()
keremden bahsediyor sanirimNeyin sonu? Buda gizemli konusmssa olmaz.
Etebo diye bi arkadaş var Nevzat ın her twitini zorbalıyor puhahaulan bu nasıl habercilik
Sanırım akşam gitmiş olabilir. Salim Manav'da anlaşmanın tamamlandığını yazmıştı ki bu sene fena gitmiyor.İdmana cıktı bugün, akşam gitmediyse bilmiyorum jsjs
Kötü oynarsa ağlatırlar statta yav sosyal medyadaki trollerine bakma.yalnız fbliler kereme hertürlü sahip cıkacaktır
bu adamlar chobaniyi bile savunuyor top oynamayan cengize bile laf etmiyor
sırf bize inat hiç bişey demezler gör bakKötü oynarsa ağlatırlar statta yav sosyal medyadaki trollerine bakma.
Dünden beri yazdıklarını okuyorum ama artık öyle bir haldesin ki sırf okan hoca gitsin febe şampiyon olsun konvoya çıkarım diye düşündüğünü sanıyorum
Gitmez diyordunkerem rahat 5 maç çözer
çok kötü oldu of
senin kadar adammış derizkerem rahat 5 maç çözer
çok kötü oldu of
Rts young boys simdi gelsin yine yenemeyiz. Hoca oyunu degistirmedigi surecede avrupada basari hayal bukadar basit