Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acheampong Davinson Calafiori Jakobs

Happy So Excited GIF

Kerem’in eşi de bu dönüşü etkilemiştir illaki. Satarken en azından Tr takımı alırsa yüzde 50 pay falan koysaydık bari.

17 yaşında canavar bir fiziği var. Ağzı da laf yapabilyor, kafasız biri değil belli ki. Umarım çok başarılı olur.
Kaleci yav maximum geleceği nokta belli. Benim kuzenin var 15 yaşında 195 boyu var çocuğun Trabzonspor altyapısında kaleciydi. Normal bu olmalı zaten. 190 üstü vücudu anormali olamayan adamı kaleye sokmamalı.

Asıl fena olan bir tane forvet var. Çağrı barışın yolundan gitti bu da barışın yolundan giderse efsane bir herif olur.

E tamam işte sen zaten yargıyı çoktan vermişsin. O yüzden CL'de her puan kaybını rakibin gücünden ve sahadaki oyundan bağımsız otomatikman hocaya sallamak için cephane olarak kullanacaksın belli ki. Onun için de ne kura çekersek çekelim ilk 24'e giremezse başarısız diyerek temelleri peşinen atıyorsun.
SEnce basarisiz degilmi ilk 24 girmezse?

Ben doneler uzerine konusuyorum, gectigimiz avrupa tecrubeleri bu sezon ki yapacaklarinin teminatidir malesef

Bence problem olan Kerem'in bizde kaptanlık yapmış olması. Kaptanlık yapacak liderlik vasfı vs yoktu. Adamlar salt eski bir Galatasaraylı almış olmuyor Galatasaray'ın eski kaptanını almış oluyor. Umarım herkesin kaptan yapılmaması gerektiğini öğrenmiş oluruz.
Kaptanlığın da eski ağırlığı yok zaten iki sene takımda kalan kaptan oluyor Kerem'in Galatasaray'da ağırlığı çok yok performansta veremezse Kasımpaşa'da kariyerini noktalar kendi bilir.

----------------- ------Alisson------------------

Acheampong Davinson Calafiori Jakobs

----------Bissouma-----Torreira--------

Sane---------------Ilkay-------------Yunus

---------------------Osimhen---------------

tatlises-crying-tatlises.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt