Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna öyle bakmamak lazım. Herifin en sevdiği stil kapanak şovalyeleri futbolu. 10 kişiyi kendi sahasına diziyor kontra kovalıyor. Kaptırsa bile arkasından süpürücü bir sürü adam bekletiyor. Risk sevmiyor adam.

O nedenle yok şu kadar kaptırdı faan gibi işlerle kendimizi kandırmayalım. Adamlara kart çıkmıyor zaten kaptırdığı toplarda arkadaki kasaplar rakipleri indirdikçe indirirler. Ayrıca türk oyuncu demek yedekten yabancı sokabilmek demek.
U23 kuralını da ilk 11 için uyarladılar. Bu sene ek olarak senin şampiyon olmaman lazım çünkü artık uçurumun kenarı burası. Kanatlanıp uçacak bir kulüp var aşağı çekilmeli.
Keremi zaten öyle oynatmak lazim. Morinho böyle geride oynarsa iş yapabilir avrupada

Nöbet inanılmaz aktif şuan her yenilediğimde 10 mesaj geliyor, kerem mi tetikledi noldu anasını satayım. Adminler para sayma makinası almaya gitmişlerdir şimdi yeni transfer geliyor.

Ben hala sağ beke yerli alternatif düşünmemesini anlamıyorum. Gökhan Sazdağ yada Rize'li genç sağ bek düşünülmeli.
Bence yerliye gidemiyoruz. Öyle bir baskı var ki anadolu kulüplerinin üstünde bize oyuncu satamıyorlar. Erden Timur’a sana iş yaptırtmam mesajı verenler, yurt dışında GS’nin talip olduğu her oyuncuya teklif verenler, Anadolu kulüp başkanlarını rahat bırakacağını mı düşünüyorsunuz? Bunların hepsi iş adamı, bir şekilde kaygıları var.

Muriqi’yi sen isteyince 10 dediler, Fener’e 3’e bıraktılar. Oğuz, Levent Mercan…

3 sezondur 1 oyuncu bile almadık, istedik alamadık. Hiç yerli işine girmemek lazım. Çaktırmadan alt liglerden anca topçu topluyoruz. Ya da Eyüp, Trabzon gibi takımlardan ederinin fazlasına alıyoruz.

Bu stad yapıldığından beri durum böyle. Ve her zaman böyle devam edecek. Çünkü bu stadın mimarisi, inşaatı yapan TOKİ tarafından defalarca değiştirildi; sırf ucuza mal etmek için. En önemli değişiklik ise çatının şeffaf malzeme yerine güneş ışını geçirmeyen malzeme ile kapatılmasıydı. Yani bizim zemin güneş ışını görmüyor ve biz çimleri büyütmek için ışık makineleri kullanıyoruz. Bu verimi düşük metot ile güçsüz, dayanaksız çimlere sahibiz. Bu zemin sorunu zamanının Devlet yöneticilerinin bize atmış olduğu kazığın bir sonucudur. Tabi o dönem bu işler yapılırken dirayet gösteremeyen yöneticilerimiz de sorumludur.
Dostum bu kısmı biliyorum ve bu kısım ilgisizliğin makesi açıkçası, fakat benzer özelliklere hatta daha kapalı olmasına rağmen sorun yaşamayan stadiumlar mevcut. Ya her sezon başı çim yenilenecek, ya bu mercedes benz stadiumu ve ya ne bileyim S04'ün stadiumu gibi yerler nasıl çözüyorsa öyle yapacaklar ya da çatının malzemesini değişecekler, bir şekilde çözmeleri lazım bu böyle yürümez yani kaderine terkedecek halimizde yok çözüm üretmek lazım.

Kerem felan fenere giderse sıkıntı yokta ederson giderse osimhen bile kurtarmaz bu yönetimi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt