Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.495
- 91.546
- 5.093
Ne oldu lan Şahin?Ben bu aksam hakkaten bir faciayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu lan Şahin?Ben bu aksam hakkaten bir faciayım
zor dostumYunusun kefenle ahbabligini kesecektir. Kerem artık Mert Hakan'ın ahbabi
ulan bi bitmediniz.Fenerbahçe, Benfica ile Florentino için de görüşüyor. Portekiz kulübü ilk aşamada 30 milyon sterlin istedi.
(Gianluigi Longari)
Kerem
Florentino
Ederson
Bjk
Hojberg
Ndidi
TaremI
Biz
Rus Aykut Ercetin, brezilyali Zapata felan
@Recep BurukRecep de antuya gidiyormus
Topu bomba saniyor, ama cok iyi yer kapatip, top kazanirMusratinin pahalısı bunlar tam eşşek
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GS topcusu gunlerdir idmana cikmiyor yonetim buna nasil goz yumuyor para cezasi yeter mi su rezillige adam gibi uyarip yaptirim uygulayin. Okan da cesur olsun sen ne ayaksin desin suna Fatih hoca olacakti morata su hareketleri yapacakti ah.Como isi olmasa Morata elimizde kaliyor.. Cok da uzatmaya gerek yok bu heriften bize fayda gelmez giren 6yi cikarsak yeter
Rus Aykut ErçetinFenerbahçe, Benfica ile Florentino için de görüşüyor. Portekiz kulübü ilk aşamada 30 milyon sterlin istedi.
(Gianluigi Longari)
Kerem
Florentino
Ederson
Bjk
Hojberg
Ndidi
TaremI
Biz
Rus Aykut Ercetin, brezilyali Zapata felan

van dijk aldık rtaşSatışlarda beklediğimden iyi gidiyoruz gibi. Frankowski 6 Cuesta 5 Morata 6 üstüne Nelson 5 Köhn 4 Zaniolo da 7-8 gelse çok sağlam bir savunmacı parası çıkıyor.
Yok kaleci alinana kadar devam. Stoper ve sag bek icin beklerim. Kaleci isinde zar atamayizulan bi bitmediniz.
Yuhhhhh 30m Euro mu
ferdiyi ceksek pat diye ligi bitiririz
Fatih hocam takım üstündeki otoritesiyle meşhurdur zatenFatih hoca olacakti morata su hareketleri yapacakti ah.
fatih terime mi sallıyorsun samiFatih hocam takım üstündeki otoritesiyle meşhurdur zaten![]()