Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.128
- 3.073
- 2.248
Döndük dolandık aynı yere geri geldik. Ön tarafı doldurduk kimi oynatacağız kimse bilmiyor. Orta saha eksik defans eksik kaleci eksik. 3cü Avrupa faciası yolda bu gidişle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener herkese salça oluyor da Ederson bu loser camiaya gider mi bilmiyorum.Ederson.
Taraftar cildirdi ederson diye bagirdi bizim staddakiler
Yok sulaniyorlar
Tafo döver bunuFener herkese salça oluyor da Ederson bu loser camiaya gider mi bilmiyorum.
Satsınlar zaten o paraya satmıcan kaça satcan dahaSara'ya 40 milyon verseler anında satar bizimkiler
Ferdi bizim oyunda elek olur kız gibi adam. Teknik bek yemekten doymuş olmamız gerekiyor artık. Bize hayvan gibi fizik koyacak hızlı agresif bir bek lazım.
Fener herkese salça oluyor da Ederson bu loser camiaya gider mi bilmiyorum.
Hoca her donem basarili ki. Hocayi gorsen onunu iniklersin o aura kimsede yok. Topculardan dinle hocayi.Fatih hocam takım üstündeki otoritesiyle meşhurdur zaten![]()
FT özlemi ağır basınca son dönemi değil de başarılı olduğu dönemlere ref vermeniz kopartiyor
takımda çok seviliyorSara'ya 40 milyon verseler anında satar bizimkiler
ben ona da güvenmiyorumFatih Terim haric kimseye güvenmeyecekmisiz

@Keramettin TANRIVERDİGecen biri yazmisti forumda hatirlamiyorum kim oldugunu Nottighama ndoye gitti 42 + bonusa baris icin bu referans olmali ondan asagi topcu degil