Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.787
- 8.611
- 1.933
5 milyon euroya gider.Kerem gitmez Fenere
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyon euroya gider.Kerem gitmez Fenere
Bunu ben yazacaktım linç yerim diye yazmadım. Gününde bir yunus saneden çok daha faydalıdır.ne yazık ki kadromuz geçen sezondan geriye gitti arkadaşlar
muslera mertens güç kayıpları
osimhen transferi olumlu bi etki yaratsa da geçen sene osimhende vardı..
sane ise barış ve yunustan büyük topcu degil malesef yerli evlatlarımızı her zaman daha çok sevmişimdir
dursun özbek herkesin agzına bi parmak bal çaldı osimheni alacagız diye taraftarı bi güzel uyuttu
gelinen noktada takımımızda kaleci yok malesef günay abilik yapar anca kalecilik yapamaz
sag beke hala kaan koyuluyor inanılmaz bi olay!!
okan buruk ise hala oyun tarzını degiştirmemiş avrupada bizi rezil edecek gibi
Bu takım 1 tane hoca 2 üst düzey stoper 2 ortasaha 2 sag bek ve ederson gelmedigi sürece bu dönemi başarısız sayacagız
maç maç sayarsak reis zahanın kulübümüzden gasp ettiği yaklaşık 10 milyon euronun 9.5 milyonunu kerem barış mertense pay etmesi gerekirdi
Yerini kiminle dolduracaksın peki.Satsınlar zaten o paraya satmıcan kaça satcan daha
Hoca her donem basarili ki. Hocayi gorsen onunu iniklersin o aura kimsede yok. Topculardan dinle hocayi.
Galatasaray taraftarı uyutuldu dostumBunu ben yazacaktım linç yerim diye yazmadım. Gününde bir yunus saneden çok daha faydalıdır.
Dediğin gibi mertens ve Muslera yok. İkisi de omurgadan asıl önemli olan kısım burası omurgadan.
Bir dönem forumda avatarimdi
Bence okey, 40'a daha iyisi alınabilir. Bence duran toplar dışında hala söylüyorum 20lik oyun oynamadı. Yetenek seviyesinden tut, oyun sistem kalitesi, takım kalitesi, sistemin tarzı vs hepsi değişken. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri son pasları da çok becerememiz.Sara'ya 40 milyon verseler anında satar bizimkiler
Sara bu sene yedeğe düşecek zaten zannımca. Transfer sezonu kapanana kadar da yarı fiyatına iyi bi oyuncu bulunur. 40m çok iyi para abi hayır denecek bi para değilYerini kiminle dolduracaksın peki.
Gecen sene toplam 387 dakika oynayan adama bonservis parası mi vereceğiz ? Ferdi kiralık olursa olur.kiz gibi muhabbeti 3-4 sene oncesinin muhabbeti asiri hirsli agresif oynuyor elek falan olmaz ..
Reconun uyelik var ztn Antuda.Recep de antuya gidiyormus
Muthis bir twit imparatordan
Hele sanenin arkasında oynayacak adamın savunma yönünün çok kuvvetli olması gerekiyorFerdi bizim oyunda elek olur kız gibi adam. Teknik bek yemekten doymuş olmamız gerekiyor artık. Bize hayvan gibi fizik koyacak hızlı agresif bir bek lazım.