Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.651
- 40.364
- 3.413
Cuesta moskova haaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Harry poter yapan parmağını münasip bir yerine sokacagizKerem bizim stadyumda gol atarsa napacagız
Babana bile güvenmeyeceksin haben ona da güvenmiyorum![]()
Küfür edeceğizKerem bizim stadyumda gol atarsa napacagız
Eboue gibi birini bulmamız lazım bizim bek içinHele sanenin arkasında oynayacak adamın savunma yönünün çok kuvvetli olması gerekiyor

Icardi 3 tane atip, maci aldiktan sonra keremi story manyagi yaparKerem bizim stadyumda gol atarsa napacagız
Sarayi begeniyorum ama ucuncu bolgeye paslari cok zayif on numara oynayamaz yunus daha inceci ondan.Sara gibi adamı nerde alacaksınız
torreira mı gol attı sanıyorsunuz dün?
adam torreiranın kafasına carptırıp gol attırıyor
Gecen sene toplam 387 dakika oynayan adama bonservis parası mi vereceğiz ? Ferdi kiralık olursa olur.
Sara bu sene yedeğe düşecek zaten zannımca. Transfer sezonu kapanana kadar da yarı fiyatına iyi bi oyuncu bulunur. 40m çok iyi para abi hayır denecek bi para değil
allahım sen şahsıma sabır ihsan eyleDonnarumma
Boey - Sanchez - Singo - Jakobs
Lemina - Torreira
Sane - Yunus - Leao
Osimhen
Barış 40 m euro
Sara 40 m euro
Morata 8 m euro
Cuesta 5 m euro
Nelsson 5 m euro
Zaniolo 6 m euro
Jelert 6 m euro
Berkan 5 m euro
Frankowski kiralık
Toplam: 115 m euro
Donnarruma 25 m euro
Leao 55 m euro
Singo 30 m euro
Salih Özcan 4 m euro
İlkay bonservis yok
Boey kiralık + zorunlu opsiyon
2002 doğumlu 1 tane orta saha
sistem bozulduysa sistem bozulduktan sonraki en zor 4 maçla ilgili yorumun neydi dedim heis konu değiştirme işini sevmiom bulaşıcaksan bari soruyu cvpla da 50 tane msj olmasın yaw
ilk geldigi icardi gibi oynarsa atabilirIcardi 3 tane atip, maci aldiktan sonra keremi story manyagi yapar
Az önce Ümit Karan'ın Manisa golü söz konusu olmuştu. Golün hesap makinesiyle çekilmiş gibi olmayan bir kaydını arayayım dedim. Baktım BeinSport Ümit Karan'ın en iyi gollerinin videosunu hazırlamış top 10 diye, geçen sene de Youtube'a koymuş. Birinci sırada da o gol var doğal olarak. Fakat bir problem var; BeinSport adamın bizde attığı gollerinin pilot açılarını bilerek en güzel yerinde editleyerek kesmiş, pilottan izlerken birden kale arkası yakın plana falan geçiyor. Neden? Çünkü pilot kamerada bizim malum yasaklı santraforumuz uzaktan görünüyor. İnanılmaz rezil bir durum. Şuna bakın ya. Pilot kameradan Hakan görünse ne olur, görünmese ne olur, çok sinir oldum... Şuna bakın ya: