Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1e 1de Zaniolo avareline bile madara olmuş bir adam. Tekniğiyle oyun kurma becerisiyle ön plana çıkıyor yıllar boyu izledik yaw bize hiç uyacak bir profil değil.
Zaniolonun aşağı yukarı prime dönemleriysi. Bahsettiğimiz adam premier lig kulübünün 32 milyonluk bonservis teklifiyle kapısından dönen adam olarak geldi bize. Biraz şansı devam etse bugün üst düzey bir futbolcu olarak ekmek bandırırdık.
Hala hangi seviyedeyken çektiğimizin farkında değiliz.
Sonra sakatlıkları yedek kalması derken şuanki durumuyla kıyaslanıyor eleman.
Ne zaniolo bugünkü zaniolo ne ferdi o zamanki yeni yeni bek oynamayı öğrenen ferdi.

Yunus menajerini degistirip, o serefsiz bir daha bizim kapidan gecmemeli

Şimdi yine bir isim aldık oraya sane ile işleyen sistemi mi bozup. Bu seferde yunus yada barışlami arasini açiçaz o zaman rtaş. Yok sanmiyorum ama ben onların oynayamiyom yerime adamlar aldılar diye zirlayacagını. Sane ile rekabete girerler iyi olan kazanir.

keremden çok zaha ağladı orada

mourinhonun bir değişik versiyonu gibi burayı küçümsüyordu

kerem oradan portekiz ligine gidip uinev26 gole katkı verirken

burada niye bana yıldız muamelesi yapmıyorsunuz diye ağlayan zaha amerikan halı saha liginde

neyse ya aslında kısaca dahil olayım demiştim ama uzadı iş

keremden çok zahanın buradaki tarzı nefrete dönüştü bende

@Hayri Cund reis sen de kişisel alma itirazım zahaya idi

Kerem depresif bir oyuncu eziklerin ilk puan kaybı yada elenmiş olması durumunda direk trip atıp şalak saçma açıklamalar yapacak, bizden gitti en rahat yılı yaşadık, benfica şampiyonluktan oldu, adam özne olmadığı İcardi yada Osimhen gibi kredisi olmadığı sevilmediği an gemileri yakıyor, ne hali varsa görsün, üstelik min. 1€ para gelecek.

Ferdi iyi oyuncu ve sağ bek de oynar ama sanki bize Ferdi tipi değil, stoperleşebilen (ama Kaan gibi ağır değil, Davinson gibi) sağ bek lazım. Eren-Ferdi veya Jakobs-Ferdi bekleri dörtlüde yine defansif sıkıntı olur geçişlerde gibi... Ha set oyununda falan Ferdi faydalı da olur o ayrı...

Ferdi gelirse biz onu yine sol bek oynatır, sağa yine Kaan falan koyarız gibi :D

Shaktar Ahmet Kutucu'ya teklif yapacak diyolardı asıl onu bekliyorum ben. Ahmet kadar Galatasaray formasına yakışmayan hücumcu uzun yıllar izlememiştim. Bildiğin Muğdat Çelik etkisi yaptı bende bi de 6m bonservis bayldık.
o haber yalan muhtemelen. arda oraya gidince birisi mabadından uydurdu.
nerede oynatacaklar ahmed'i. canavar gibi brezilyalılar var.

Beşiktaş, Ndidi için Leicester City ile 9.5 milyon€'ya anlaştı. (Ben Jacobs)

Cok sakatlaniyor ama iyi oyuncu

Ya bu Kerem kaçarak gitti bizden son gün gittikten sonra bile Yunus ile derbi muhabbetleri dönüyordu sosyal medya da bu şimdi ertesi yıl nasıl gelebilir fenere anlamıyorum yani cidden rakip midesiz bizim bu hayırsız daha midesiz

keremden çok zaha ağladı orada

mourinhonun bir değişik versiyonu gibi burayı küçümsüyordu

kerem oradan portekiz ligine gidip uinev26 gole katkı verirken

burada niye bana yıldız muamelesi yapmıyorsunuz diye ağlayan zaha amerikan halı saha liginde

neyse ya aslında kısaca dahil olayım demiştim ama uzadı iş

keremden çok zahanın buradaki tarzı nefrete dönüştü bende

@Hayri Cund reis sen de kişisel alma itirazım zahaya idi

zahayı sevmiyorum desen bişey demiycektim sistem mistem bişeyler dedin ben de sistem değişti dediğin 4 tane maç var onlara ne diyceksin dedim bişey demedin heis bundan ibaret kişisel alma gibi bi husus bulunmamakta

Guessand gelebiliyorsa belki gidebilir barış.Onun dışında 50 milyon+ pay aşağısına bırakan defolsun gitsin kulüpten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt