Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG bize 3. kaleciyi iteler gibi.
Gerçi tipi biraz korkutuyor, Aykut Erçetin'i izlemiş biri olarak, ama bir önceki takımında kurtarış yüzdeleri çok iyi.

Adamlarin tek derdi bize karsi soylem uretmek transferleride bu mantikla yapiyorlar siz bagirdiniz bakin biz aldik diyip kafa sisirecekler.

Aptal taraftarın Osimhen gibi Ederson için bağırması zaten ofsayt idi, onların hatası olur. Donnarumma diye bağırsalar nispeten mantıklıydı mesela...

Kerem'e falan üzülmem de olurda Barış'ı satarsak şampiyonluktan yavaş yavaş ümidimi keserim ben. Osimhenle birlikte Barış takımın hava yastığı konumunda. Takım aksıyor mu? Dön uzun topa birini pivot yap diğerini koştur. Bu taktik hile gibi birşey ligde bu adamların koşularına cevap verecek savunmacı yok. Barış asla ve asla satılmamalı.

Tam beklediğimiz verimi alamadık abi Sara dan. Duran top harici pek bi esprisini göremedik. Uzun pas asistleri de var ama daha çok gol atmasını beklerdim. Sırf duran topu iyi diye bu kadar para etmez bi oyuncu. Dönüşleri çok yavaş, beli dönmüyor herifin.

Kesinlikle kötü oyuncu değil ama bekleneni veremedi kabul etmek lazım. 40m a her türlü çıkarım Sara dan.

Oysaki Norwich’de baya golleri var. Artık bu bizim yüzümüzden mi yoksa kendisi mi beceremiyor bilemedim. Belkim hem kendi adına hem bizim adımıza satmak daha iyi olur.

Barışı satmak hainlik ile eş değerdir o tren kaçtı sezon başında olsaydi olabilirdi.

3 ortasaha 3 kanat ile sezona gireceğiz şu an görünen.sallai bi hiç benim gözümde.zaniolo da giderse cumbus olur.

İnşallah trabzon güçlenir

keremden çok zaha ağladı orada

mourinhonun bir değişik versiyonu gibi burayı küçümsüyordu

kerem oradan portekiz ligine gidip uinev26 gole katkı verirken

burada niye bana yıldız muamelesi yapmıyorsunuz diye ağlayan zaha amerikan halı saha liginde

neyse ya aslında kısaca dahil olayım demiştim ama uzadı iş

keremden çok zahanın buradaki tarzı nefrete dönüştü bende

@Hayri Cund reis sen de kişisel alma itirazım zahaya idi
Zaha burayi kücümsedi onu kabul ediyorum herifi sevmeme rağmen. Ama sende kereminde bir çok kez ağladıgını kabul et rtaş rekabete girmek yerine sızlanıp durdu 10 numaraya çekildigi dönemlerde vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt