- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Adamlar bir sey demeden evet diyin hemen alo yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Güler dediyse sıkıyor. Xabi ona ciddi süre verecek bu sene.Bu eltun sıkıyor mu yoksa güvenilir mi? Uzun zamandır tweetlerini takip ediyorum kismne etkileşim için geliyor bana. Çözemedim gitti
Tuna hocam sende olmasan bunlari dile getiren yok beSürekli yerli gönderip yabancı almanın peşindesiniz.
Yok barış gitsin leao gelsin, yunus gitsin coman gelsin.
Abi kendinize gelin derim. Yerlilerden kimse satılık değil(ahmet hariç) çok istiyorlarsa zaniolo var 35 vermesinler 15 versinler olumlu.
6-7M zorunlu opsiyon ile kitlersek ne guzel olurGS, Cuesta transferi için spartak moscow ile görüşmelere başladı
Ht spor - Kevser hn
Bilmiyordum valla.Adam arabistana gitti 1 ay önce.
İyi niyet mi diyelim yoksa Kerem Sevdası'ndan dolayı mı böyle düşünüyosun Onur'umFb ret manyağı oldu. Muhtemelen Keremden de yemişlerdir ama hatırlı şahıslar devreye girmiştir.
kerem cimbomda
Frankowski için resmi açıklama geldi. Tüm kaynaklar 2 yıl kira+ zorunlu satın alma diyor toplam 7-8 milyon euro. Spartak Moskova- Cuesta haberleri var umarım bonservisi ile yada zorunlu gider. Gelecek için bir isim çıkmadı. Bir de Fb- Kerem haberleri var 5 milyon maaş-25 milyon bonservise diyorlar.Kayda deger gelisme var mi ?