Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wilfred Signo ile ilgilendiğimiz haberleri yoğunlaştı.

Beni osimhen transferiyle kandıramazsınız! Gerekli yerlere gerek transferler yapın. Yönetim harbi goze batıyon ha

Sonunda kimseyi alamayıp uygun fiyata, biz de Günay’la yarışması için Berke’yi filan aldık diyecekler diye çok korkuyorum.

Gereksiz adamların satışı dışında diğerlerinin kaldığını dusunerek bize kaleci sağbek sol stoper ve ortasaha lazım. Biran önce getirmeleri lazım. Osimhen'i almamızın başka türlü anlamı kalmaz

Benim anlamadığım olay kerem kim köpekki burda 30 sayfa falan konuşulmuş, bende bişi oldu sandım okuyorum heyecanla. Benfica bulmuş bi salak sokacak işte elleşmeyin.

Yalnız orta saha transferi lazım. Okan Buruk neye güvenerek düşünmüyorum diyor anlamış değilim.

Tünaydınlar, Makul duyumlarla yapılmış öğle kadrosu alırmısınız 😌

lineup-builder-22.webp

1754296424570.webp

Gecen soyle bir liste hazirlamistim. Kirmizilar gidecek. Sarilar supheli. Gerisi kesin kalici.
Sag bek, stoper, kaleci ve orta saha gelirse 23 kisilik kadromuz oluyor + 5 supheli sari topcu.
Okan hocanin istegi zaten 25 kisilik kadro.

Bilerek gec yapip her seyi denedik kega potansiyel Berke aldik diyecekler

Yalnız orta saha transferi lazım. Okan Buruk neye güvenerek düşünmüyorum diyor anlamış değilim.

Düşünmüyorum demedi. Kesilerek verilince demeçler anlamsız hale geliyor.

Öncelik kaleci ve sağ bek ile stoper. Bunlar olduktan sonra orta saha için oturup konuşacağız durumu, dedi.

Bence haksız da değil. Kale, stoper ile sağ bek mevkileri transfer istiyorum diye bağırıyor

Milyon dolarların, euroların havada uçuştuğu futbol dünyasında futbolcuların hangi takımda oynadığının hiçbir önemi yok.

İsimler gelip geçicidir. Aslolan GALATASARAY'dır.

Tanju, Semih Yuvakuran, Fatih Akyel, Belözoğlu ve daha niceleri.

Bazen futbolculara çok anlam yüklememek gerekiyor. Aldıkları paralar giydikleri formalardan daha değerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt